27 de febrer 2010

VINE I PARTICIPA

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vicent me comenten que de segur que enireu tu i el teu company amb el dire del Sanchis & company a les properes elecciones local, aixo es deberes?, dime que no?
No em defraude, per favor.

Vicent Forment ha dit...

Hola anònim:

Et recomane que no faces cas dels rumors, segons la "rumorologia" local el Bloc ja te acords tancats per al 2011 amb IxA i amb el PSOE. El Bloc a dia de hui no te cap acord amb ningun partit i encara no ha decidit qui serà el seu cap de llista.

Anònim ha dit...

pues a mi me alegraría mucho que fuerais con el nuevo partido. Pero muuuuucho

Anònim ha dit...

Rumors de que aneu a anar amb el PSOE? Espere que això no siga cert. Si aneu sols vos seguiré votant. Si anàreu amb els directors també, però amb el psoE no vos vote ni de conya.

Anònim ha dit...

Ójala y os unierais con IxA, sería una traca, me encantaría. Menuda la que les podríais liar a los dos grandes partidos en nuestro pueblo, por fin habría una alternativa con serias posibilidades y sin contaminar.

Anònim ha dit...

La decepció seria que pactareu amb el Psoe. Quan anàreu junts al 99 vos vaig votar, però ara per ara abans de votar al Pscv m'abstinc.

Anònim ha dit...

Al tanto amb això de Compromís. A Sueca s'ha presentat la candidata d'Iniciativa a l'alcaldia, en molts pobles hi haurà llista municipal d'Iniciativa i del BLOC per separat com a competidors municipals, estic segur que Compromís restarà vots.

Anònim ha dit...

M'agrada molt la imatge i el treball que està fent compromís. El meu vot a Alaquàs i al País Valencià serà per a Comprpmís.

Anònim ha dit...

Redéu que nerviosa està la gent al fòrum. Pareix un galliner. Els del PP a hòsties, els de IxA pegant canya a tort i a dret i els del Psoe defenent-se com poden. hahahaha mareeeeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Mi voto lo tengo claro. COMPROMÍS, con el BLOC, Iniciativa y Verds, y seria geniel que en Alaquàs os unierais con IxA.

Necesitamos aire fresco y otra forma de hacer política.

ADELANTE VICENT

Anònim ha dit...

Sempre he vist al bloc d'Alaquàs com un partit amb gent molt professional i humana, però últimament ha faltat un poc per traure representació política a l'Ajuntament. La idea d'unir forçes amb el nou partit IxA és, baix el meu criteri, una bona solució, per què entren noves idèes, noves estratègies, nous projectes i sobre tot nous polítics (els que estan al govern i a l'oposició, és a dir, PSOE i PP, están massa cremats)