05 d’agost 2010

ALAQUÀS, UNA CIUTAT TANCADA PER VACANCES

A l’últim número de la nova i prescindible publicació municipal SOM ALAQUÀS, rebatejada per alguns per SOC ELVIRA, degut a l’exagerat número de fotos en el que apareix la Sr. Alcaldessa, l’Ajuntament al seu article principal ens informava de les “moltes maneres de passar l’estiu” que ens ofereix el nostre poble.

Cinema al carrer, activitats per xiquets i majors, piscina descoberta i un fum de possibilitats per a passar aquests mesos de la millor manera ens diuen a la mencionada publicació municipal. Però quina és la realitat de les activitats municipals al mes d’agost al nostre poble: L’Escola d’Estiu en funcionament de l’1 al 30 de Juliol, el Cinema a la Fresca , amb una programació que va del 26 de juny al 22 de juliol, el Passatge, tancat tot el mes d’Agost, el Castell, tancat del 26 de juliol al 22 d’agost, els cursos de natació a la Piscina d’Estiu, del 5 al 23 de juliol, en definitiva malgrat el que l’Ajuntament ens vol fer creure a la seua publicació, Alaquàs, és una ciutat tancada en agost.

Enguany el tema ja no te moltes solucions, però l’equip de govern deuria tindre en compte que ja fa molt de temps que al nostre país es va acabar allò de tindre les vacances de l’1 al 31 d’agost, i ara la gent te les vacances normalment no un mes seguit i estes poden ser a Juny, a Juliol, a l’Agost o al Setembre. D’altra banda l’Ajuntament sembla que no ha pensat en possibilitats d’oci per a les moltes famílies del nostre poble, que per la seua complicada situació econòmica enguany no podran fer ninguna escapadeta a l’estiu i tindran que quedar-se a “cuidar el poble” també a l’Agost.

3 comentaris:

Vicent Forment ha dit...

Com a mínim resulta interessant la publicació d'esta noticia precisament hui, 14 dies desprès de l'ultima projecció......
http://www.alaquas.org/documento.asp?id_do=12212&idioma=0

Anònim ha dit...

SÓC ELVIRA! JAJAJAAJAJAJAAJJAJ

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la denúncia de la brutícia als carrers. Es nota que des de que ho vareu denunciar s'han posat les piles...