18 de desembre 2010

AVE MARIA PURÍSSIMA

Estem a poques hores que el PP i PSOE es peguen per eixir en les fotos de la inauguració de l'AVE, després d'unes setmanes en les quals uns han omplert els carrers de València d'autobusos amb la cara d’Alarte imitant a Obama, com si ell haguera pagat l'AVE i els altres s’adjudiquen una infraestructura per a la qual no han posat ni un euro.

Però per desgràcia el transport públic metropolità és un desastre. Objectivament parlant no hi ha dubte, tal com han manifestat hui els amics del Bloc de Xirivella l'AVE ha empitjorat la vida de centenars d' Alaquasers i Alaquaseres que diàriament accedim a València en transport públic, després del tall de la línea C-3 de Renfe a l'altura de Sant Isidre , convertint el que abans era un trajecte de 15 minuts des de l'estació d'Aldaia al Centre de València, en un trajecte de mes de mitja hora amb transbord inclòs.

Mentre els uns i els altres es pegaren demà per fer-se la foto, al costat de SS.MM en la “provisional” estació Joaquim Sorolla, segueix pendent el soterrament de la línia C-3 de Renfe al seu pas per Aldaia, Alaquàs i Xirivella, així com el desdoblament i l'electrificació del tram per a augmentar la freqüència de trens, i dues noves estacions intermodals a Alaquàs-Aldaia i Xirivella.
Mentre els uns i els altres rendiran homenatge a tots els, arquebisbes, militars i altres convidats d'honor al primer trajecte del tren realitzat sense declaració d'impacte ambiental el nou Metre Lleuger de L´ Horta Sud, que ha de donar servei a les poblacions de Quart de Poblet, Aldaia, Alaquàs, Torrent, Paiporta, Benetússer, Massanassa, Catarroja i Albal, segueix pendent.

La foto pertany a la campanya realitzada a l'any 2003 pel BLOC d'Alaquàs exigint el soterrament de l'AVE al seu pas per Alaquàs

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vicent, desde que no paseas con Gregorio no te contesta ni el tato, has dejado de tener interés para Alaquàs.

Vicent Forment ha dit...

Amb el teu comentari, que per cert es el comentari 1408 que es fa en aquest blog, veig que a tu et continua interessant el que jo puga dir.

Anònim ha dit...

altres ens alegrem que no et passeges més amb Gregorio i te tornarem a votar.

Pau ha dit...

Vicent val la pena pocs comentaris, però amb trellat que el que es pot llegir en altres blogs del nostre poble.

Totalment d'acord amb l'anterior comentari

Anònim ha dit...

Estic d´acord amb tu. Pense que es vergonyos que les Alcaldeses d´Alaquàs i Aldaia no fasen un frente comú davant del greu problema de transport que patixen els dos pobles, però clar, son les dos del PSOE i fan el que mana Jorge Alarte.

mauro ha dit...

Bona vesprada a tots,
visiteu el meu blog de fotografia cent per cent alaquasense.

http://desdeunobjetivo.blogspot.com/

Bon nadal a tots.

Anònim ha dit...

Molt interessant!