05 de gener 2011

ESTIMATS REIS D'ORIENT:


En primer lloc voldria demanar-vos disculpes, pel poc de temps que teniu per atendre els encàrrecs que tinc per a vostès, m’agradaria demanar-vos quants desitjos per a tots els veïns i veïnes del nostre poble.

Heu de saber que no els he escrit en ordre de preferència encara que hi ha alguns que em faria molta il•lusió que els féreu realitat vosaltres, que teniu el don de la màgia.
Que hi haja més participació dels veïns i veïnes en les decisions que es prenen a l'ajuntament, que els polítics que governen escolten les propostes dels grups que estan a l'oposició i que les avaluen amb objectivitat.
Que en les eleccions de maig de 2011 el BLOC i la Coalició Compromís obtinguen uns excel•lents resultats a les municipals i les autonòmiques per fer possible un gran canvi en la forma de fer política.

Que es faça realitat la construcció del Col•legi Ciutat de Cremona per evitar que els nostres xiquets i xiquetes hagen d'estudiar en barracons.

Que les més de 50.000 signatures demanant una xarxa d'escoletes públiques arriben a les Corts i s'aconseguisca debatre i aprovar la llei.

Que es faça realitat la construcció del Centre Auxiliar de Salut per a que els veïns i veïnes del nostre puguen rebre una assistència sanitària com cal i el professionals de l’actual centre tinguen unes bones condicions de treball.

Que el FERNANBÚS millore la seua freqüència de pas i que el metro aplegue prompte al nostre poble, i ens cominique amb la ciutat de València i la resta de pobles de la comarca.
Melcior, Gaspar i Baltasar, ja se que moltes d’estes coses ja vos les vaig demanar l’any passat, però dissortadament encara estan pendents, vos espere amb impaciència i espere poder saludar-los personalment esta vesprada a partir de les 7 de la vesprada a la Cavalcada que faran pels carrers del nostre poble.

1 comentari:

laquartatorre ha dit...

Voteu a l'enquesta sobre les eleccions municipals a Alaquàs

http://apps.facebook.com/mis-encuestas/encuesta-14224