14 de març 2011

DEBATS ELECTORALS

Dabat de 2007 amb els cap de llista i alguns "substituts"
Els últims dies s’està reclamant per la blogosfera local, la necessitat de realitzar debats electorals entre els candidats i candidates que ens presentarem a les properes eleccions municipals a Alaquàs.

Jo ho tinc clar, els debats electorals són peça clau i essencial en una democràcia i poden ser molt rellevants de cara a les eleccions municipals que se celebraran el 22 de maig. Per tant, com a Secretari Local del Bloc d’Alaquàs i candidat del Bloc-Verds: Coalició Compromís demane públicament a la resta de candidats i candidates de la resta de partits polítics que es presentaran a les properes eleccions que recolzen aquesta proposta.

Els candidats a l'alcaldia no hem d'ocultar-se davant els ciutadans i hem d'acceptar debatre, presentar i sotmetre a crítica pública les nostres propostes electorals. Els debats públics han de ser peça essencial en les campanyes electorals d'una societat madura en democràcia com la nostra. Debatre i confrontar idees i models de ciutat ha de ser un precepte d'obligat compliment per a tots els partits polítics.

Els debats enriqueixen i funcionen com a termòmetre per al ciutadà i revelen la talla política dels alcaldables. Amb aquests debats, els alaquassers i alaquasseres que vagen a les urnes el pròxim 22 de maig ho faran de forma més lliure i responsable en comptar amb una informació més clara i directa de les propostes electorals que ofereix cada opció política.

El meu oferiment està llançat, espere que la resta de candidats i candidates es sumen a la proposta i trobem com fa 4 anys unes bones persones que estiguen disposades a organitzar-lo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vicent, enhorabona pel pacte!