16 d’abril 2011

EL BLOC-ELS VERDS D’ALAQUÀS PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA MUNICIPAL DAVANT DE PROP DE 200 PERSONES.

FORMENT: “ÉS EL MOMENT DE QUE COMENCEN A CANVIAR LES FORMES DE FER POLÍTICA AL POBLE. ÉS EL MOMENT D’UNA GESTIÓ MUNICIPAL TRANSPARENT I ENFOCADA AL BENESTAR COMÚ”

Ahir es va presentar a l’Ateneu Cultural i Esportiu d’Alaquàs, devant prop de 200 persones  la candidatura de la Coalició  que integren el Bloc i  Els Verds d’Alaquàs. Esta candidatura, encapçalada pel nacionalista Vicent Forment i seguit del ecologista Paco Muñoz i de la militant del Bloc,  Consol Barberà,s’ha mostrat com la representativa dels “sentiments comuns del valencianisme progressista i sostenible del nostre poblet”.

La coalició afirma que la situació d’Alaquàs “és difícil, tant des del punt de vista econòmic, com des del punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament polític en temes d’interès general que necessiten de  consensos”. Així aposten pels “consensos” fent “una crida a la societat d’Alaquàst, per participar de la necessària rebel·lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l’actual”.

Vicent Forment va posar l’accent sobre la situació econòmica, social i política a la ciutat “possiblement la pitjor situació de la historia si atenem al nombre d’aturats que en aquests moments tenim”. Davant este moment des del Bloc-Els Verds d’Alaquàs proposen “treballar, tant pel present com pel futur, amb honestedat, legalitat i transparència”. Així va elogiar el caràcter emprenedor dels veïns i va instar a Alaquàs a que  “mire cap al futur amb optimisme i il·lusió”.

Per la seua banda Paco Muñoz assegura que per a  la Coalició Bloc-Els Verds d’Alaquàs Cal aconseguir una ciutat més amable amb les persones i menys pensada per a la generació de beneficis exclusivament econòmics.” I afirmà que  “el terme d’Alaquàs és limitat i, per tant, no pot crèixer indefinidament. Ens comprometem a controlar el creixement de les zones industrials i urbanes, i establir unes fronteres entre aquests espais i els espais verds de jardins, boscos o d’horta, mitjançant una revisió de l’actual PGOU”

 Finalment Consol Barberà afirmà que “tenim  compromís amb totes les persones que ens voten de no pactar assessors a canvi de rebaixes del nostre programa, un compromís d’acord, de tolerància i de transparència”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No més tinc un dubte que m'agradaría em contestara algú de la candidatura del Bloc-Els Verds:
Baix cap circunstancia, els regidors que ixquen elegits permitiràn un govern municipal del PP?
Ni per activa ni per pasiva?
Per favor, contesteu ben clarament.

Vicent Forment ha dit...

Els vots dels regidors i regidores del Bloc-Els Verds d'Alaquàs, no serviran per a que el PP tinga l'alcaldia al nostre poble.

Per altra part en el cas que el PSOE necessitara del vot del Bloc-Els Verds per poder governar, necessitarà canviar les seues actuals polítiques. Si som decisius, que ho serem, serem la garantia d'un canvi profund al nostre Ajuntament, un canvi de prioritats i de formes de governar.

Aixi i tot entenem que el nostre projecte i el nostre equip son els millors per al nostre poble i per tant ens presentem amb l'objectiu de ser l'opció majoritària que ens permeta governar Alaquàs