24 de maig 2011

GRÀCIES



Moltes gràcies als 1.193 Alaquasers i Alaquaseres que heu dipositat la vostra confiança en la nostra coalició Bloc-Els Verds d'Alaquàs, a tots els col.laboradors i membres de la llista pel vostre treball desinteressat.

Amb tu, ara si.

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per poder tindre a algú que ens represente com cal. Ara, jugueu bé les vostres cartes. Cumpliu la vostra paraula de la campanya: No pactar amb el PP i fer canviar les formes de governar del PSOE. Endavant!

Anònim ha dit...

Ja vorem el que feu. El meu vot no ha estat perque negocieu amb uns i altres.

Ha estat perque esteu damunt de la gestió del que guanyaren.

Anònim ha dit...

Tots esperem bon criteri del Bloc, dels Verds i de la gent intel·ligent que hi ha darrere de la candidatura.
Vos espera una tasca important i decisiva per a que Alaquàs avançe.

Tampoc anem a ser massa condescendents, no. Esteu de prestat, amics. Hi ha una nacionalista d'esquerres que sols de tant en tant havia confiat amb vosaltres.

Anònim ha dit...

si temos votado es para que haya un cambio y que los que estan no sigan porque el pp no era solido perp porfavor que los que estan no sigan

Anònim ha dit...

jo vos doni la meua confiança per que la politica de despilfarro dels socialistes en alaquas no m'agradava, espere que no negocies amb el PSOE. per que son mes de dretes que els del PP i crec que alaquas necessite un canvi. tinc dos germans mes que estiguen en la desocupacio i que t'han votat i les seues parelles tambe i pensem que el PSOE no es l'opcio.

Anònim ha dit...

I
Yo creo que antes de pactar con el pp lo deberíais hacer con el psoe, los programas son mas afines.

Anònim ha dit...

enhorabona vicent.
Dani, el vei de velluters

Sereno ha dit...

Ayer a las 16h 41' escribí un comentario en Ciudadano Q en el que te hacía una pregunta. Esta es la primera vez que no me has contestado de manera instantánea. Lo he comentado con alguna gente y me ha dicho que es muy posible que ya estés contaminado por las formas de gobernar del PSOE. Yo no lo creo.
Hace unos días te fotografiaste, en plena campaña electoral, con los demás líderes locales, evidentemente el PSOE no fue, ya que se había producido un hecho grave. Con dinero público se habían envíado más de 10.000 cartas desde el Ayuntamiento con un afán únicamente electoralista. Espero que el Vicent Forment que yo he conocido siga siendo el mismo. Espero que me contestes.

Vicent Forment ha dit...

En primer lloc, moltes gràcies per les vostres paraules de felicitació i ànim.

Demanar-vos disculpes per no haver contestat abans però comprendreu que estan siguent un dies prou "intensos" políticament que he de compaginar amb la meua feina.

Respecte a les preguntes que esteu fent-me sobre els acords als que el Bloc-Els Verds d'Alaquàs aplegarem per a la constitució de l'Ajuntament, aquest no és ni el lloc ni el moment d'informar, sobre tot perquè no hi ha cap decisió pressa i serà l'Assemblea de militants i simpatitzants del Bloc i de Els verds d'Alaquàs qui les prenga.

Sereno espere haver-te contestat suficientment.

Sereno ha dit...

Ni me has contestado suficiente ni me has contestado insuficientemente. Simplemente no me has contestado.
Sin embargo, entiendo y comprendo tu postura. Parece ser que yo he dado por cerrado un debate que no lo está. Pero entenderás que este error mío viene inducido por diversas manifestaciones tuyas realizadas en distintos medios, Ciudadano Q, Alaquás express, Levante, etc, etc.
Y, como entra dentro de lo probable que mi pregunta pueda ser contestada por tí en unos días, me gustaría que así lo hicieras. Gracias.

Anònim ha dit...

Vicent, s'ha acabat la funció d'este blog amb la teua entrada a l'ajuntament? Perquè sembla que des de fa uns dies has canviat de ban i totes les crítiques d'aquestos anys s'estan convertint en 'reflexió', 'moderació' i 'consens' amb els militants .

Vicent Forment ha dit...

Amb l'entrada del Bloc-Els Verds a l'Ajuntament aquest blog te la mateixa funció que sempre.

Lamente que no tingues la paciència d'esperar 15 dies fins la constitució dels Ajuntament i no compartisques que tinga'm uns dies de "reflexió".

X. S. T. ha dit...

Moltes felicitats pel resultat.
Des del moment que trencares el pacte amb inxa la cosa va millorar.
Penseu i molt el que ara cal fer... Però jo tinc molt clar que amb el PP no...
L'esquerra entra novament a l'Ajuntament.
Moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Durant la campanya vareu prometre que no pactaríeu amb el PP i ara toca complir. No tinc cap dubte que ho fareu, tot i que he de reconèixer que la situació no és fàcil. El Psoe ha deixat l'ajuntament fet un solar, no hi ha diners ni per a pipes, així que veig molt difícil que pogueu governar alguna cosa que no siga salvar els mobles i fer més retallades. Una pena.

Anònim ha dit...

Pienso que todo lo que no sea votarte para alcalde a ti mismo es malo para el Bloc. Si apoyáis al PP, estáis respaldando a la derecha y sus políticas; si votáis al PSOE, estás dando continuidad a un proyecto que lleva gobernando Alaquàs desde hace décadas y al que has criticado con saña. Tus votantes no entenderán que des tu voto a uno o a otro. El Bloc debe votarse a sí mismo,y a quien Dios se la dé,San Pedro se la bendiga.

Anònim ha dit...

El Bloc va dir durant la campanya que ni per activa ni per passiva facilitaria l'accés del PP a l'alcaldia. Així, que "Blanco y en botella". Si el Bloc es vota a ell mateix està facilitant l'alcaldia del PP. La qüestió és que el Bloc hauria de "crujir" al Psoe per a donar-los l'alcaldia, sinó, "a otra cosa mariposa". I per molt que no pareu de repetir-ho, el Bloc no està enganyant a ningú si acaba donant-li-la. Enganyaria si li la facilitara al PP.

Salutacions

Anònim ha dit...

Un altra possibilitat, últim anónim, és que siga el PSPV el que talle la opció d'un alcalde pepero... votant a Vicent per a alcalde. Per què té que ser Forment l'únic "responsable" i votar al PSOE??? No serà més llogic que el PSPV menetje el cul i si vol evitar un gobern del PP vote al Bloc? Home, ja està be. Que per a fer truita hi ha que trencar hous, i no sols el Bloc.

Anònim ha dit...

Perdó, volia dir "ous".

Anònim ha dit...

No estaria mal la idea. De totes maneres, jo no agafaria l'alcaldia ni de conya. El Psoe, o millor dit l'Alarte, han deixat l'ajuntament fet un solar i ara mateix agafar l'alcaldia amb un sol regidor em sembla una temeritat. Que s'apanyen els socialistes arreglant el merder que han deixat...

alaquasera ha dit...

vicent alaquas necessita un canvi urgentment! si no vols pactar amb el pp ni tampoc vols q aquest govern siga en l'alcaldia lo millor es no traicionar les teues promesses y mantindre't al marge....

a mes crec q les politiques economiques del pp son mes adequades per a eixir del panorama q va deixar la elvia o el propi alarte!

un vot de confiança per a pepe pons y els seus concejals no?

Aixo ho pague jo! ha dit...

Si tantes ganes tenen de gobernar uns i altres i tantes ganes de treballar per el seu poble, perque no agafen el PP i el PSOE es reparteixen els regidors i dos cadascu de alcalde? Perque te que ser la responsabilitat tota del Bloc? O perque te que soportar critiques de les dos bandes segons el que faça o manifestacions si vota en contra de PePe Pons?

aixo ho pague jo! ha dit...

Si tantes ganes tenen de gobernar i treballar per el seu poble PP i PSOE, perque no arriben a un acord de gobern entre ells i es reparteixen les regidories i l'alcaldia? Perque te que ser tot responsabilitat de el Bloc-El verds d'Alaquàs amb un regidor solament? Perque te que rebre critiques e inclos manifestacións segons a qui li donem el nostre suport?

De moment anònim ha dit...

Pense que no cal recordar a cap persona que ha de mantenir la dignitat.

No obstant això, i per a l'assemblea d'aquesta nit...

I disculpa pel que pot semblar pressió però, la veritat és que hi ha gent molt nerviosa al poble. Molt !!!

"""""Ciudadano Q""""""
Vicent Forment dijo...
Els vots dels regidors i regidores del Bloc-Els Verds d'Alaquàs, no serviran per a que el PP tinga l'alcaldia al nostre poble.

Per altra part en el cas que el PSOE necessitara del vot del Bloc-Els Verds per poder governar, necessitarà canviar les seues actuals polítiques. Si som decisius, que ho serem, serem la garantia d'un canvi profund al nostre Ajuntament, un canvi de prioritats i de formes de governar.

Aixi i tot entenem que el nostre projecte i el nostre equip son els millors per al nostre poble i per tant ens presentem amb l'objectiu de ser l'opció majoritària que ens permeta governar Alaquàs

Anónimo dijo...
A veure si entenc les paraules de Vicent.
""Els vots dels regidors i regidores del Bloc-Els Verds d'Alaquàs, no serviran per a que el PP tinga l'alcaldia al nostre poble. """"

El que no vol dir que amb el seu silenci hi tinguem un alcalde d'extrema dreta en alaquàs.

Al temps. Recordeu tots els que llegiu el que dic jo ara.

Si PP-Inxa pacten i el Bloc pot evitar-ho, no sé si ho farà. No les tingueu totes en que podrà passar això.
Jo no les tinc.
18 de abril de 2011 15:32

Vicent Forment dijo...
Els regidors i regidores del Bloc-Els Verds no permetran ni amb el seu vot ni amb la seua abstenció que Alaquàs tinga un alcalde del PP.
Ja t'ha quedat clar?
18 de abril de 2011 16:35

"""

Vicent Forment ha dit...

Gràcies per recordar-me les meues pròpies paraules, però no era necessari, soc molt conscient del que dic.

Anònim ha dit...

Vicent també diu que els del Psoe hauran de canviar la seua manera de governar, si volen el seu suport. Espere que prenguen nota també els del Psoe, perquè per a seguir endeutant l'ajuntament i enriquint-se a base de sous desorbitats ja se'n podrien anar a pasturar..

Anònim ha dit...

Supose que no és el lloc per a explicar res, però, com anà la reunió d'ahir?

Gràcies

Anònim ha dit...

Podran anar-se'n a pasturar. Cap problema. D’això no es va parlar res i és perfectament assumible.

Si en un temps prudencial (poc) el psoe no dona les respostes adequades, hi ha tot el marge del mon per actuar.

Sense marge, no. No el teniu.Ho sen però és una promesa vostra i sou esclaus de les vostres paraules.
No vullc ni pensar-ho. Hi ha gent que ha ficat la seua cara, el seu nom, la seua imatge per davant....

També he d'afegir que tot el mon té confiança amb Vicent, mmmmmm, anem a deixar còrrer el seguent paràgraf......

Anònim ha dit...

No entenc a l'últim anònim. Podries explicar-te millor? Gràcies.

Per altra banda això d'enviar-los a pasturar ho vaig dir que no sóc del Bloc, així que entenc que el punt no isquera en la reunió.

Sincerament, enviaria a pasturar a TOTS els polítics. Però bé, al fina u té una miqueta de responsabilitat i en les últimes eleccions s'arrimà a votar a Compromís, després de temps sense anar a votar. Dintre del roín, pense que és l'única opció mig-decent.

Salutacions

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Jo tampoc t'entenc a tú. No massa.

jo ni soc del Bloc, ni he anat a cap reunió, ni res de res.

soc una persona com molts altres que hem confiat el nostre vot a Compromís i que tenim unes pretensions concretes. Sobre totes pense que destaca la de que el PSOE no tinga majoria absoluta.

Lo de que se'n vagen a pasturar, pense com tú: Tots el politics, obviament sense se apolític, que ja sabem tots en què ens podem transformar.

És a dir que si el PSOE no dona el coll a doblar, deuen pensar que se'n van a tindre que eixir de l'Ajuntament. D'ahí la expressió "a pasturar" que és d'un anònim anterior al meu escrit.

Sereno ha dit...

Bon día Vicent. Una vez constituido en el día de ayer el Ayuntamiento de Alaquás, espero y deseo que, cuando tengas tiempo, me contestes a la pregunta que te formulé el pasado 25 de Mayo a través del blog de Ciudadano Q. Gracias.

Anònim ha dit...

no te vote para que exigieras 5 liberados y endeudar mas al pueblo, has demostrado que quieres lo mismo que el resto de politicos un buen sueldazo y muy poco trabajo, mi voto y el de muchos ya lo has perdido, me arrepiento de haberte votado, me siento engañada por el que decia que queria bajar la deuda y hacerlo todo con transparencia

Anònim ha dit...

El gasto en liberados del ayuntamiento se reduce en un 50%, con lo que ahora 5 liberados cobraran la mitad de lo que antes cobraban 2. O sea, que de sueldazo nada. Antes los liberados vivían de lo que cobraban del ayuntamiento, ahora deberán seguir ocupando sus puestos de trabajo, porque la aportación del ayuntamiento por suerte no da para vivir. Si Vicent hubiera querido forrarse solo tendría que haber aceptado cualquier cheque de los de azul o haber exigido un sueldazo al Psoe, tal como tu dices. Pero no, no lo ha hecho.

Luego, el gasto del ayuntamiento para financiar los partidos políticos con más 30.000€ anuales para el Psoe y el PP se elimina de golpe. Echa cuentas a ver cuanta pasta se ahorra en 4 años. Las asignaciones para partidos políticos con representación en el ayuntamiento se reduce un 50%. Se eliminan los cargos de confianza en el ayuntamiento. Saca cuentas. Si el ayuntamiento tiene que pagar 5 o 6 sueldos menos para enchufados y amiguitos más los gastos que eso supone...