06 d’octubre 2011

CAP AVANÇ PER AL CIUTAT DE CREMONA


Ahir a estes hores ens varem presentar davant la Conselleria d'Educació, representants dels pares i mares del Col•legi Ciutat de Cremona, dels tres partits polítics amb representació municipal i del Govern Municipal amb la intenció de reunir-nos amb el Conseller d'Educació, Formació i Ocupació, José Ciscar.

En aplegar a l'edifici  de l'Avinguda de Campanar, estaven esperant-nos "als d'Alaquàs", però en lloc del Conseller, ens esperava un tècnic de la Conselleria, amb molt bona voluntat però amb cap poder de decisió, per tant pocs compromisos varem poder traure de la reunió. Desprès de recordar-li que el Ciutat de Cremona, porta 7 anys en barracons, que actualment son prop de 500 els xiquets i xiquetes que diàriament assisteixen al centre i que fa un any que tota Alaquàs (o així deuria ser) estem esperant a que per part de la Conselleria sens done ja una data d'inici de les obres, les informacions del nostre interlocutor no foren les que desitjàvem.

El resum de la reunió: en este moment no podem dir-los res, tornen vostès en Gener, que ja tindrem el pressupost de la Generalitat per a 2012, i els direm alguna cosa. Per la nostra part estarem vigilants i com ja hem fet en altres ocasions,  amb l'ajuda dels diputats i diputades de Compromís a les Corts Valencianes, exigirem al Govern de la Generalitat, que complisca amb les seues obligacions i inicie de forma imminent la construcció del "COLE DE RAJOLES" que la comunitat educativa del Ciutat de Cremona mereix.