16 de febrer 2007

ALAQUÀS VIRTUAL

S'acosten les eleccions i el Sr. Alcalde comença a realitzar a tots els veïns i veïnes, les seues habituals promeses electorals virtuals. Ahir es féu públic el projecte de reforma de les instal·lacions esportives del Terç i del Bovalar, amb un pressupost inicial de 10 milions d'euros, el final ja vorem quin és.

El Sr. alcalde ja té el seu “megaprojecte virtual”, per a passejar-lo estes pròximes eleccions per les diferents associacions, fer una Gaseta especial, fullets...etc., etc., etc. Com va fer les passades eleccions amb el projecte del Centre Cultural del Mercat, amb el que va enganyar als fallers, a les Ames de Casa, l'Associació Andalusa i a tots aquells què va prometre este espai per a realitzar les seues activitats. Quatre anys més tard continuem esperant el Centre Cultural i l'aparcament que l'acompanyava.

Però no sols vam vore imatges virtuals del Centre del Mercat, també ens va prometre en el seu programa electoral, amb imatges virtuals incloses, una tercera albereda de separació entre la zona industrial i residencial, una nova plaça del Santíssim, una zona de paelleros en el Parc del Dijous…. I segur que em deixe alguna.

Espere que este nou projecte de les instal·lacions esportives, servisca per a algo més que per a passejar-lo estes eleccions i els veïns i veïnes d'Alaquàs puguem gaudir d'unes instal·lacions esportives dignes.