15 de maig 2007

ARGILA

Anit vaig tindre el plaer, junt als membres de la nostra candidatura, Mati Alòs i David Ferrer, de compartir prop de tres hores de debat amb els membres de l'Agrupament Escolta Argila. Al llarg de la nit vàrem explicar-los les nostres propostes per a les eleccions del proper 27 de maig, contestant totes les preguntes que havien preparat per als diferents candidats que anem a passar pels seus locals, preguntes sobre joventut, educació, cultura, sostenibilitat, vivenda, urbanisme.... i sobre tot allò que els preocupa com a veïns i veïnes d'este poble.
M'agradaria aprofitar aquest espai per felicitar a esta associació per fer aquest tipus de debats. Amb actuacions com aquestes el moviment escolta del nostre poble s’ha forjat una imatge i un tarannà diferent, i més crític a la resta d’associacions d'Alaquàs, fent més democràtica i crítica la realitat del nostre poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim Vicent!!!! Aneu a per totes.

Anònim ha dit...

os deseo toda la suerte del mundo. creo que sois la unica opción valida que se presenta a las elecciones. Con una IU muerta y un PP-PSOE que no se sabe quien es peor, no me queda mas opción que votaros. Suerte

Vicent Forment ha dit...

Anònim, moltes gràcies pels teus desitjos de sort i pel teu vot. La gent del Bloc-Verds, sabem que Alaquàs necessita un canvi, i que el canvi passa per la presència del Bloc-Verds a l'Ajuntament a partir del 27 de maig.

Anònim ha dit...

XE VICENT!!!!!! Ja has arribat a les 4000 visites. Ànim i molta sort. Aprofiteu els dies que vos queden de campanya que feu molta falta a l'ajuntament!! SORT