01 de juny 2007

Bernabé: «Se ha impuesto el modelo de la propaganda»

El delegado del Gobierno, Antoni Bernabé, atribuyó ayer la victoria del Partido Popular «al triunfo de un gran aparato mediático que los populares hacen con el dinero de todos los valencianos de una manera indecente desde el punto de vista de la responsabilidad pública» .

En declaraciones a la Cadena Ser, Bernabé dijo que el PP «ha vendido una comunidad idílica, imaginaria que ha sabido conectar con la realidad. Se ha impuesto el modelo de la propaganda y la publicidad frente al modelo socialista de intentar generar una auténtica alternativa basada en resolver los problemas de los valencianos y hacer avanzar esta comunidad».



Vos propose un xicotet exercici, canvieu PP per PSOE i Comunidad Valenciana per Alaquàs i tindreu un fantàstic anàlisi dels resultats electorals d'Alaquàs

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Més raó que un sant!!!!

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

recuperem a Pere Mayor i a Porcar per a les eleccions generals....

Bloc-verds.

Anònim ha dit...

Demagògia i hipocrèsia per part d'Alarte, hui en una entrevista al Levante li han recordat el gabinet de premsa que té a l'ajuntament...

Forment has de seguir, ho hem tingut molt a prop, ens ha faltat molt poc i ara que tenim presència institucional l'aprofitàrem per donar-li una nova imatge a la política d'Alaquàs.

Un ciutadà!