12 de juliol 2007

UN AJUNTAMENT DE TOTS ?

Com tots ja sabeu pels mitjans de comunicació ahir el nostre alcalde anuncià la seua candidatura a Secretari General del PSOE valencià, abans conegut com a PSPV-PSOE, no serè jo qui entre a valorar la seua decisió personal d’intentar dirigir als socialistes valencians, ja s’ho faran.

Però com a veí del poble d’Alaquàs si que m’agradaria dir que cal una explicació urgent per part del Sr. Alcalde sobre el motiu pel qual ahir en un acte de partit , estaven presents com a mínim quatre treballadors de l’Ajuntament d’Alaquàs ( que jo haja pogut identificar a les diferents imatges del mitjans de comunicació), entre ells el director del Castell, el director dels serveis del Govern municipal, un treballador del Castell i una treballadora del Gabinet de comunicació de l’Ajuntament, tots ells pagats per l’Ajuntament i no pel PSOE amb els diners de tots els veïns i veïnes d’Alaquàs.

malversar
v. tr. Gastar il·lícitament fons aliens que algú té a càrrec seu, en usos diferents d'aquells als quals van destinats.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojala nuestra oposicion tuviera un par de huevos para exigirle explicaciones a Jorge.

Hay que ponerlo contra las cuerdas joder.

Este tio vive tranquilo con el desastre de oposicion que tenemos. VAya pandilla de estomagos agradecidos.

A hacer ruido joderrrrrrrrr

Vicent Forment ha dit...

Hernández Mancha, quanta raó tens, que tranquil està el Sr. Alcalde sense oposició dins de l’Ajuntament, amb un PP que amb 8 regidors i dos persones alliberades, és incapaç de realitzar la més mínima oposició.

Els homens i les dones del Bloc d’Alaquàs, continuarem fent oposició com hem fet els últims quatre anys, encara que siga amb menys mitjans que el PP.

El que podríem fer nosaltres amb 8 regidors i dos alliberats!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si Vicent, esteu fent una feina molt gran sense regidor digna de ser reconeguda i que tibdra els seus fruits ja voràs... la gent es dona conte de qui és Alarte un alumne de Zaplana amb un gabinet de premsa.

Hernandez tens tot la raó, hi ha que plantar-li cara i no deixar-lo que faja el que vullga i per això tu també fas falta... Amigo des de internet es muy fácil hablar lo se porqué hace un tiempo yo hacia lo mismo pero des de que empece a colaborar me siento útil i que puedo "luchar" por lo que creo que es justo, tengo otra manera de ver política me gusta ver que donde gobierna el Bloc se implanta la Agenda Local 21 que sirve para que todos los vecinos puedan discutir con el ayuntamiento lo que se tiene que hacer.... y me gusta ver eso mucho más en pueblos de la costa.

Tu també fas falta, et recomane que ajudes per a que ixga guanyant això que tu penses.

Anònim ha dit...

Hernández Mancha, no crec que es tracte de posar a ningú contra les cordes sinò de denunciar públicament les coses mal fetes. I trobe pel que es pot llegir a este blog, en estos anys de govern del jove Alarte, han hagut unes quantes errades, "intencionades".
La denùncia que a aquest blog fa Forment és escandalosa però no deixa de ser una constant en la forma de governar i de fer política d'Alarte.
Ara vos sorprén? M'alegre tot i que igual siga massa tard.Tot i que "nunca es tarde si la dicha es buena".
Penseu alaquasers i alaquaseres si la ratita presumida, ho dic, perquè com sempre ha presumit d'honestedat....penseu dic si
no hem pagat la seua carrera política. Ell junt a la seua mà dreta (o el de mà trencada podem anomenar-lo perquè com no són diners d'ell)se les han ingeniat per a desenvolupar projectes que el que li han reportat ha segut
una projecció mediàtica important. Sempre han pensant en les seues aspiracions futures. Des del principi.
Véase: inauguració del Castell, visita de Zapatero, l'acte d'Ernest Lluch... etc, etc.
Seria desitjable que estos foros foren secundats per tot tipus de gent, sobretot per la gent gran, a la que tenen ben comprada.
Tot i que a estes altures tots sabem que a este poble els hi ha que diuen "no lo votaré" i perquè no és possible pel sistema democràtic, sinò pense que el donarien fins tres vots per persona alguns...
Els polítics teniu la responsabilitat d'explicar tot açò i d'arribar als ciutadans de la Vila, amb discursos clars, sense rencors i convincents.
Si el color polític ha canviat a Torrent, perquè no va a fer-lo a Alaquàs?
N'estem farts però la cosa any rere any, no ha canviat quasi gens ni miqueta.
Si el que preteniu és fer fora a Alarte i amb ell a tota la seua colla: preniu nota i actueu, queden menys de 4 anys.

Vicent Forment ha dit...

A l'anònim 1, en primer lloc moltes gràcies per les teues paruales, estic convençut que com bè dius la gent poc a poc està donant-se conte de qui ès Alarte.

a l'anònim 2, compartixc amb tú quasi tot el que dius al teu comentari, i com molt bè dius "nunca es tarde si la dicha es buena" i crec que poc a poc la gent s'està adonant que baix eixa careta d'amabilitat, bones formes, palmadetes a l'esquena, bessos i abraços hi ha una realitat molt distinta.

Com molt bè dius este foro està obert a la participació de totes i tots i ès el que realment el fà interesant i profitós, sense la vostra participació este blog no tindría cap sentit.

Respecte a "la ratita presumida" i la seua honestedat, tan sols dir-te que estigues atent a les notícies de demà dimarts a un mitjà de comunicació.

Vicent

Anònim ha dit...

Gràcies Vicent. Se que comparteixes en mi molts comentaris. Tú més que ningú ets la persona adequada per obrir els ulls a la gent del poble perquè ho has viscut/patit en primera persona.
Pren Jalea Real o el que faça falta per treballar amb força. D'alguna manera o d'altra cal actuar, des de fa temps, però ara més que mai és el moment.
Aquell que presumia de tindre el sou més baix dels alcaldes de la comarca si que m'ha sorprés si, però... aquesta decissió "poc populis" ha estat criticada fins i tot este mati a la Cadena Ser.
Ànim Vicent!