20 d’agost 2007

CAMÍ VELL DE TORRENT.

El Barri de Camí Vell de Torrent es en el que visc des de l'any 1999 i la veritat es que excepte les inversions realitzades per la regidoria d'urbanisme que vaig dirigir la legislatura 1999-2003, (construcció del parc de la Senyera, enllumenament del parc del Roser o la construcció de la xarxa de pluvials), poc ha canviant i pocs dels seus problemes s'han solucionat des d'aleshores.

Malgrat l'aprovació d'una moció presentada i aprovada pel govern socialista el 18 de febrer de 2004, en el que entre altres coses s'acordà:

1. La creació d'un centre social en el final de Camí Vell de Torrent que servisca de dotació pública i de major prestació de serveis per a les i els veïns de la zona.
2. Finalització de les instal·lacions esportives del Bovalar, integrant-les en una zona enjardinada lliure.
3. Traslladar la central de serveis municipals a una nova ubicació en el polígon industrial, que permeta l'estudi de noves iniciatives per a crear més vivendes de protecció oficial a la zona.
4. Renovació integral de tot el mobiliari urbà així com millora de l'enjardinament del passeig per a vianants de Camí Vell de Torrent.
5. Prolongació del referit passeig per a vianants fins al cantó amb el Convent de la Puríssima.
6. Creació de la tercera albereda en el carrer del Cid i reconversió de sòl industrial en residencial que evite la proximitat de Camí Vell de Torrent amb les zones industrials.
7. Continuar amb el desenvolupament i execució del Pla Zenit (renovació de l'enllumenat públic) tal com estava previst.

El barri continua amb totes estes inversions sense realitzar, espere que la legislatura que recentment hem iniciat siga la del barri de Camí Vell i els pressuposts del 2008 siguen l'inici del canvi per a tots els que vivim a esta part del poble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és un polític preocupat pel seu poble, que no descansa ni en estiu!! El que s'ha perdut (de moment) Alaquàs!!