07 de novembre 2007

PACTES, LOTERIES I BARRETS


Els que me llegiu habitualment i sobretot els que me conegueu personalment, sabeu que hui no vaig a parlar-vos de la vida privada de cap personatge, afortunadament encara hi han diferències entre nosaltres, els homes i les dones del Bloc d'Alaquàs i determinats personatges amb barret que habiten des de no fa massa temps la blogsfera local.

Bo al que anava.

De tots era coneguda la falta de predicació que te l'actual regidora d'Urbanisme, entre molts dels veïns i veïnes d'Alaquàs, principalment entre aquells que han patit alguna obra com les de Blasco Ibáñez o el Carrer Major, o simplement entre aquells que alguna vegada han tingut que passar pel seu despatx per a demanar-li qualsevol actuació del departament d'Urbanisme.

Però el que sense dubte desconeixíem era que aquesta opinió era compartida per companys del seu partit, bo si que ho sabíem, però fins al moment ningú s'havia atrevit a dir-ho en públic.

Al blog dels socialistes d'Alaquàs, el portaveu del PSOE local, realitza algunes afirmacions que recorden al periodisme d'investigació de EL MUNDO i la seua teoria de la conspiración del 11-M ( he vist a una persona del BLOC , eixir del despatx del grup municipal del PP venent loteria, ergo el PP i el BLOC pacten la seua política a Alaquàs).

Però el que mes m'ha sorprès, es la seua afirmació en la que manifesta que : "Aprecie personalment a Vicent Forment i m'haguera agradat molt que l'informàtic l'haguera deixat presentar-se en les nostres llistes en les dos darreres eleccions locals i que haguera continuat de regidor d'urbanisme."

Es pot dir mes alt però no mes clar, la política duta a terme per la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alaquàs no li agrada ni al portaveu socialista de l'Ajuntament, que voldria que jo continuara com a regidor d’Urbanisme del nostre poble.

Per cert “amante despechado” mira que fàcil es buscar titulars de premsa:

PSPV y PP impiden tramitar la petición del libre peaje de la A-7 en la Safor

PSPV y PP nombran hijo adoptivo de Alcoy a Federico Trillo

PP i PSPV rebutgen a les Corts l'establiment d'una moratòria urbanística per al litoral valencià

PP y PSPV unen sus votos para rechazar todas las enmiendas del Estatuto valenciano

El PP y el PSPV aprueban en pleno la reforma del Estatuto de Autonomía de la Comunidad Valenciana

PP Y PSPV pactan la elección proporcional de los representantes en las cajas de ahorro

PP y PSPV vetan una propuesta de Compromís que pedía despenalizar las injurias al Rey

El PSPV y el PP logran un principio de acuerdo en el pacto lingüístico

Açò no se si serà menjar-li la boca al PP o es que vos agrada el sado.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Vicent, molt bo.

Demostres que es pot dir tot sense entrar en desqualificacions personals.

Anònim ha dit...

Fantàstic, Vicent. Aquest es el millor article que t'he llegit. Sols et falta un titular, uno que potser nos'ha publicat exactament així però que vindria a ser:

PSPV y PP de Alaquàs pactan ponerle al alcalde y a sus asesores el sueldo más alto de la historia

Anònim ha dit...

Rubén, ¿has escrito tú el último comentario?

Anònim ha dit...

El que és increíble és no estigues d'acord en la majoria de "titulars" que has posat en el post. No sóc Rubén, obviament.

Anònim ha dit...

NO ME PUEDO CREER QUE LA MEGA CONCEJALA NO SEA QUERIDA UNIVERSALMENTE POR TODO EL MUNDO
NO ME LO PUEDO CREER
NO ME PUEDO CREER
MARE DE DEU AON ARRIBAREM...

Anònim ha dit...

A mi em sona a enveja, com era la responsabilitat que tu tenies abans, que vas a dir... Personalment pense que l'actual regidora d'urbanisme ha demostrat una capacitat de gestió impressionant.

Anònim ha dit...

como por ejemplo en la avenida Blasco Ibáñez

Anònim ha dit...

Tal com està el tema de crispat últimament potser podries haver-te estalviat les referències a la regidora d'urbanisme. sense eixes referències el post seguix sent molt bo.

Per altre costat un anònim diu que pensa que la regidora ha demostrat una capacitat de gestió impressionant i segurament té raó, de fet semba que ell està dins l'ajuntament i ho sap bé. De totes les maneres les opinions que se senten pel carrer no van per ahí. Almenys tot el que jo he sentit no és precisament bo, per part de veïns del carrer major i de gent que ha demanat cita amb la regidora a l'ajuntament i s'ha passat hores i hores esperant. Segurament la gestió seria encara més bona amb una atenció al ciutadà com toca.

Vicent Forment ha dit...

Enveja? Tan sols dir-te que no son parules meues, es el que ha dit el Sr. portaveu del PSOE.

Respecte a la impressionant capacitat de gestió, esic totalment d'acord es impressionant que en 4 anys no siga capaç de finalizar el procés de revisió del PGOU, realitzar el Centre Cultural del Mercat o iniciar les obres del Barri de l'Olivar, per no parlar del Barri de l'Ave Maria, el Barri de los Faroles, les instal.lacions esportives del Terç o la reforma de País Valencià.

Vicent Forment ha dit...

Pere, tan sols dir-te que per a mí no pot existir una bona gestió sense una bona atenció a la ciutadania.

Anònim ha dit...

A mi me parece que todo esto suena demasiado a ex concejal de urbanismo con ataque de cuernos. Para no querer meteros en temas personales estais convirtiendo entre unos y otros esto en un lamentable salsa rosa. Por cierto el articulo ese del tal Soriano dice mas cosas que quien vende loteria o no a quien y de eso no veo que hayas contestado nada. De si los del psoe votan cosas con el PP no tengo dudas, la cuestion es que hace el bloc haciendole el juego a la extrema derecha de esta ciudad.Y de los sueldos, la gente de esta ciudad jamas oimos ningun comentario tuyo respecto a sueldos y asesores cuando cobrabas uno.

Anònim ha dit...

m'agradat la referencia al inici del blog a una "relació sentimental d'un regidor amb una treballadora de l'Ajuntament ni de les infidelitats d'un regidor del govern"
¿es pot desemvolupar mes aquest tema?......aqui hay tomate

Anònim ha dit...

Estimat Vicent,

Com a treballadora d’aquest Ajuntament i antiga companya teua, em sembla lamentable que ens utilitzes de la manera que ho fas en el teu blog. Ja que parles de dignitat i de fer les coses d’una altra manera, no caigues en el mateix error de què tu t’estas queixant... no siga que t’isca el “tir per la culata” i les treballadores d’aquest Ajuntament ens posem a “parlar” de amb qui et relaciones o et gites tu.
Si penses que n’hi hà alguna cosa denunciable en el que respecta a la teua vida privada, el que deus de fer és anar-te’n a un Jutjat, però no posar pel mig a persones que t’han apreciat o inclús que podrien compartir el teu malestar personal. Espere que rectifiques.

Anònim ha dit...

Seguramente me voy a meter donde no me llaman porque no soy de ningún partido de Alaquàs, aunque me gusta serguir más o menos la actualidad del pueblo, y ahora desde internet es más fácil. Por lo que voy siguiendo de la política local quiero decir que me parece una barbaridad que se diga que el Bloc y el PP van de la mano. Y más lo que dice uno de los últimos anónimos “la cuestion es que hace el bloc haciendole el juego a la extrema derecha de esta ciudad”. Increíble.

Cuando un partido manda en un pueblo con mayoría absoluta es normal que los partidos de la oposición, aunque estén en las antípodas ideológicas, coincidan en algunas críticas y eso no quiere decir que vayan de la mano. Afirmar eso simplemente es manipular y tergiversar. Ejemplos que niegan que van unidos de la mano hay muchos. Por ejemplo cuando el PSOE y el PP de Alaquàs votaron a favor de la vergonzosa subida de sueldos de los políticos locales, el Bloc les metió caña a los dos por igual, al PSOE por llenarse los bolsillos de manera injustificada y al PP por votar a favor por miedo a perder un miserable asesor. O cuando el Bloc criticaba las obras del Servef de Alaquàs que realizaba la Generalitat gobernada por el PP por incumplir normas urbanísticas. O ejemplos del Bloc criticando al PP por no hacer el centro de especialidades simplemente porque el alcalde del pueblo no es de su color. Por ejemplos no será. Ya sé que ahora saldrá el oportunista de turno diciendo que si Bloc y PP pedían juntos que se celebrara el 9 d'octubre y otros comentarios que no demuestran nada, pero a ellos seguro que les sirven. Lo de acció cultural, Tv3 y las trobades en valencià es el no va más, más teniendo en cuenta que el Bloc presentó una moción en el ayuntamiento en contra de que se cortara TV3 en la Comunitat como quería el PP. Y lo de la escuela de adultos, ¿el PP está en contra de que se ubique en el castillo o esto solo es parte del festival Soriano?

A mi esto me suena a campaña orquestada por algunos para desprestigiar al Bloc. Como he leído en algún blog del pueblo difama difama que algo quedará.

Por mi parte, Vicent, seguid así.

Anònim ha dit...

Un anònim diu sobre els sous que Vicent Forment mai féu cap comentari al respecte de sous i assessors quan ell cobrava un sou de l'ajuntament.

Ací ningú s'ha queixat de que els regidors alliberats per l'ajuntament cobren. El que es critica és la pujada abusiva de sous per part de l'equip de govern i el PP on el nostre alcalde és el segon que més cobra de la comarca amb molta diferència i les tres regidores Elvira, Eva i Isabel cobren més que la majoria dels alcaldes de la comarca i del País Valencià. Ací ningú es queixa de que es cobre per la faena que es fa, sinó d'UNES PUJADES DE SOU DESCOMUNALS. Pujades que per altra part es donaren este estiu quan hi havia menys gent al poble i la cosa podia passar més desapercebuda.

Vicent Forment ha dit...

Estima treballadora de l'Ajuntament.
Lamente molt que tu o qualsevol altra treballadora de la casa es puga haver sentit ofesa per l'inici del meu comentari. Creia que quedava clar que els dos exemples que citava eren tan sols pura retòrica i que no hem referia a dos situacions concretes o reals, però com veig que no ja he modificat el comentari.

Respecte a l'anònim que diu que no va sentir cap comentari meu respecte als sous quan jo en tenia un, tan sols dir-te que a la legislatura 1999-2003 els sous de tots els regidors estaven per baix de la recomanació que fa la FVMP per a les assignacions de càrrecs públics de ciutats de mes de 20.000 habitants i ara pràcticament es duplica esta recomanació.

Espere no deixar-me res, a la resta moltes gràcies pels vostres comentaris i per fer d'este blog el blog polític d'Alaquàs mes visitat i amb mes comentaris

Anònim ha dit...

Que roin eres.

Anònim ha dit...

Demostres molt rectificant, no com altres

Anònim ha dit...

Vicent fas molt bé rectificant. Jo en cap cas havia entés que et referires a ninguna persona en concret, però, he parlat amb diverses persones que sí ho havien entés així, amb la qual cosa perfecte eixa rectificació.

Salutacions

Anònim ha dit...

Ja ja ja ja. Vicent, sembla que tu utilitzaves una metàfora (en realitat dues metàfores) en l'escrit inicial però per la reacció que has provocat sembla que de casualitat havies encertat!!!! Je je je

Vicent Forment ha dit...

La veritat es que sembla que les "metàfores" no varen ser molt encertades i que hi ha gent que s'ha sentit aludida. Per això el millor era rectificar i en pau. Encara que sembla que a altres els costa molt rectificar i ho intenten de una forma un tant estranya.

Anònim ha dit...

Com publicar noticies de Mislata de fa mesos?

Anònim ha dit...

Potser, però pitjor quedà Forment posant la pota com la va posar...

Anònim ha dit...

Al costat de Soriano, la posada de pata de Forment queda en res.