31 de desembre 2007

BALANÇ DE L’ANY


Sense dubte l'any ha estat marcat per les eleccions municipals del 27 de maig, unes eleccions en les que els veïns i les veïnes del nostre poble, revalidareu la majoria absoluta del PSOE local, encara que amb la pèrdua de dos regidors que va guanyar el PP, convertint al BLOC en la tercera força política municipal, encara que sense el recolzament necessari per obtenir representació municipal.

Però abans de les eleccions de maig, l'inici de l'any va coincidir amb el final de la legislatura 2003/2007, un inici d’any marcat per la falta d'informació del govern local sobre el cost de la inauguració i de les obres de modificació del paviment de l'Avinguda Faraònica.

Amb l'arribada de la primavera i de les primeres calors de l'any, arribà també l'anunci del projecte de privatització de l’esport al nostre poble per als pròxims 40 anys, així com la convocatòria fallida del tercer fòrum ciutadà que el govern socialista pretenia convocar en plena precampanya electoral.

Desprès del paro de les falles i la reobertura del Castell, ens trobarem de ple amb la precampanya electoral, una precampanya marcada per les converses amb EU amb la intenció de presentar una candidatura conjunta que no arribà enlloc i per l'injust repartiment dels espais de publicitat electoral per part de l'Ajuntament.

A principis del mes de juliol i desprès de la constitució del nou Ajuntament, l'Alcalde prengué les dos decisions que més titulars de diaris han generat, anuncià la seua intenció d'optar a la secretaria general dels socialistes valencians i es pujà el sou fins els 71.000 euros anuals, amb el vot favorable del PSOE i el PP locals.

Després d'unes festes marcades per la nova contractació d'un pregoner que res tenia que vore ni amb les festes ni amb la cultura del nostre poble i per la falta de públic del FRA, l'Ajuntament prengué la decisió de suspendre les emissions de la Ràdio municipal sense donar cap explicació ni als oients ni als col.laboradors de la ràdio municipal.

La tardor va estar marcada per les noves inundacions del Barri de l'Olivar mentre els veïns esperen una reforma anunciada fa ja quatre anys, així com per la pujada dels impostos municipals per intentar millorar la delicada situació econòmica que pateix l'Ajuntament. Una situació econòmica que fins el moment ja ha provocat que enguany, acabem l'any sense tindre aprovats els pressupostos per a l'any 2008, mentre el nostre alcalde en lloc de ficar-se mans a la feina continua de visita per les comarques valencianes buscant recolzament a la seua candidatura com a líder dels socialistes valencians.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Supose que no ens comptes els últims rumors de l'any pel que fa a privatitzacions de personal perquè esperes a que amb les contractacions de gener o febrer seran realitats.

Bé doncs, espere amb impaciència que publiques aquesta informació tan prompte deixe de ser rumor.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Vicent Forment ha dit...

Amic anònim, com nolt bé dius de moment tan sols son rumors, encara que cap novetat, les privatitzacions son habituals al nostre Ajuntament i ja l'han patit molts ex-treballadors municipals. De tota manera fins que s'aprove el nou pressupost municipal no sabrem fins on afecta esta vegada.