17 de juny 2008

ALARTE TRAU LES FACTURES AMAGADES AL CALAIX

El passat 13 de Juny, el govern municipal socialista aprovà un nou reconeixement extrajudicial de crèdit per un total de 623.823,92 €, per a fer front a l'abonament de factures pendents de pagament, corresponents als anys 2005, 2006 i 2007.

Cal recordar que no fa ni 4 mesos, en el ple celebrat el 14 de Febrer de 2008, el govern socialista va portar al ple un altre reconeixement de crèdits per un total 694.912,47 € de factures d'exercicis econòmics passats, el que suposa que Alarte ha tret del calaix en menys de 4 mesos, 1.318.736,39 € en factures sense pagar d’anys anteriors.
Si estes coses passaren en una empresa privada els accionistes convocarien urgentment una junta general d'accionistes per a canviar al consell d'administració, nosaltres esperarem a l'ultim diumenge de maig de 2011.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

Anònim ha dit...

Buah, y encima se suben el sueldo. 71.000 JAG + el sueldo de las tres que van detrás. ¿Cuanto cobran estas?

Anònim ha dit...

Crec, que "presuntament" cobren sobre 50.000€,que crec que no esta malament,per a com esta el deute,ells igual "presuntament" no arriben a final de mes.

Anònim ha dit...

Per poder pagar eixe deute jo hauria de posar el meu salari al servei de l'ajuntament durant 1000 mesos, és a dir, 41 anys, "sort" que ho pagarem entre tots els d'Alaquàs perquè jo em jubilaré abans.

d'Altra banda, com que són impagats d'altres anys, voldria saber si és públic quines coses es deuen encara.

Anònim ha dit...

http://hemtancat.blogspot.com/

Anònim ha dit...

què és un reconeixement de crèdit?

perquè http://hemtancat.blogspot.com/ no és accessible a tots? per a evitar denúncies?

Vicent Forment ha dit...

Amb un reconeixement de credit és permet pagar factures d'anys anteriors a l'exercici pressupostari actual i que per tant no estan previstes al pressupost municipal d'enguany.

Anònim ha dit...

Podrien fer un reconeiximent de credit d'aquestos i ficarlis a tots els Alaquasers i Alaquaseres un sou de 71000€ anuals...??? viva la democràcia, els xanchullos, els venedors del mercat i la poca vergonya....!!!!

El ultim que tanque la porta...!!!

Anònim ha dit...

què és això de hemtancat.blogspot???? No em deixa entrar

Anònim ha dit...

Aleshore Vicent,si amb el reconeiximent de credit es paguen factures atrasades en diners d'el presupost actual? Tambe es quedaran factures retrasades enguany, no? I aixina anira aumentant el sac de deutes. I ja si no s'aprova el pgou,anem a la quiebra total. Que deú ens guarde confesats!

Anònim ha dit...

Cuantos os aburris los que haceis este blog...

Anònim ha dit...

Otros se aburren, entran e incluso escriben.

Anònim ha dit...

Un reconeixement de crèdit s'ha de fer quan en un exercici ha hagut més gastos dels que estaven pressupuestats, be per falta de previsió o perquè es gasten més diners dels que es poden afrontar amb el pressupost. Arriba el final de l'exercici i se queden factures al calaix sense poder pagar-les. En algun cas puntual pot ser que un proveedor duga la factura a l'administració pública desprès del 30 de novembre i ja no puga entrar perquè s'ha tancat la comptabilitat.
Així es que els anys següents el ple ha d'aprovar un reconeixement de crèdit per pagar eixes factures.
El cas d'Alaquàs és encara més greu perquè en pocs mesos s'han fet dos i no sols per a pagar factures de 2007, sinò que al paquet hi havien de prou anys anteriors. Allò dona que pensar, quantes factures estaran realment amagades al calaix? Quinta xifra es la real del deute municipal?