03 de juny 2008

ATAC A LA LLIBERTAT

Alaquasparla tancat, i no per una lliure decisió dels tres administradors, ni per cap problema tècnic com jo pensava ahir. El que no em puc llevar del cap és la "casualitat" que el dijous en el plenari JAG els amenaçara amb iniciar accions legals i el dilluns següent estiga tancant el bloc.
Ascolti, xerrarire i guaita, segur que "el que mai està" no podrà ni amb vosaltres ni amb la resta de gent que de forma anònima o no formem la blogsfera alaquassera.

88 comentaris:

Anònim ha dit...

Com va ésser eixa amenaça? Per favor m'agradaria saber tots els detalls perquè açò hem sembla molt fort. No està mai al poble i quan ve es per a amenaçar?

Anònim ha dit...

vicent investiga por favor que ha pasado con alaquas parla.

Anònim ha dit...

m'acaba d'arribar este sms.

NO A LA CENSURA. SÍ A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ. VOLEM ALAQUASPARLA!!!
passa'l

Jo el vaig a reenviar. Envieu-lo i que la gent s'entere del que passa al nostre poble.

Anònim ha dit...

Pense que és una pèrdua realment trista la d'Alaquàs parla.

Un post amb tan alta capacitat per fer humor sobre l'actualitat no pot sinó haver mort de riure.

Estic segura que aquesta és la causa de la mort d'Alaquàs parla. Ha mort d'un atac de riure. Estic segura que algú els ha contat l'últim ple i els diferents curts humorístics que allí es varen interpretar.

Passant per alt l'acte rutinari de lectura i aprovació dels punts del dia, l'alcalde i el portaveu del grup socialista, varen fer gala del seu humor més elaborat.

Primer l'alcalde va presentar la moció del PP sobre l'aigua dient que Toni Monzó "iba a presentar una moción muy novedosa, sólo han presentado este tema 8 ó 9 veces".

No vos fa riure?

Després de la moció va dir que ells (els socialistes) eren demòcrates (ehh?) i que "no som vostés ni Alaquàs Parla" (açò ho va repetit repetir 3 o 4 vegades , segurament per fer-o encara més graciós).

Però a més hi va haver altres curts:

Soriano: parlava de Canal 9 dient "anal 9" i ho repetí "per fer riure" i destacava que "a la gent li ha fet riure"

Alarte: "Señor Soriano, no interrumpa al Sr. Monzó" (i mentre li cucava l'ull)

Soriano: "Señor Monso" ´(així, sense accent)

Alarte: va insistir que dues persones (una educadora social i jo mateix, que ja no treballe a l'Ajuntament)eren funcionàries. Açò en boca del cap de personal deu ser una broma (ja que en Benestar Social només hi ha un funcionari i la resta són, al marge dels molts contractats per empresa, personal laboral, amb conveni col·lectiu diferent).

Però sobretot, el que ha degut provocar el mortal atac de riure a Alaquàs Parla deu haver estat el següent curt:

Alarte dient que "los servicios jurídicos municipales" estavan estudiando "iniciar acciones legales" por si "podían haber" "imputaciones de delictos en internet" i també digué que el que deia d'Alaquàs parla era "poniendo un ejemplo: por hacer una broma"

Tot plegat molt irrisori.

En fi, molt recomanable l'humor socialista dels plens.

ascolti ha dit...

He sentit per ahí que JAC (per evitar denúncies), els reclama 71000 euros.

Anònim ha dit...

Uyyyyyyyy...... que miedo a quedarse sin trabajo.....
En cuanto han oido las palabras "demanda por injurias".... han plegado velas. Por algo será... no creeis?

Anònim ha dit...

L'anterior comentari em sembla lamentable.

Ara resultarà que els responsables son els tres autors del blog. No es tracta de por a quedar-se sense feina, afortunadament per a ells el seu sou no depen de JAG.

Simplement es tracta d'una reacció lògica davant les velades amenaces de JAG en un plenari municipal.

Anònim ha dit...

Uy uy quina quantitat d'injúries hi hava al blog de Alaquàs Parla!!! :-) Pense que ténen sort alguns de que el trio ha tingut molta cura en el que dien, tal volta per a evitar açò que ha passat. A ells els han arribat informacions molt fortes sobre coses d'Alaquàs i que en cap moment han tret a la llum per no perjudicar de forma personal a ningú. Espere que prompte dónen la seua versió, i encara espere més que tornen a fer el blog, encara que crec que s'ha acabat per sempre.

Anònim ha dit...

Vicent, meneja açó, que es sàpia a tota la prensa.

Pot ser la censura i amenaces que ha aplicat a alaquàsparla li faça més mal al dels 71000euros en les seues aspiracions pspv-presidencialistes que qualsevol comentari que en alaquasparla s'haja pogut fer fins ara.

s'ho tindria ben merescut!!!

VERGONYA D'ALCALDE!!!!

Anònim ha dit...

vicent que salga en prensa

Anònim ha dit...

Una abraçada per Alaquasparla de Ermu

Anònim ha dit...

Que no arribe el Pepiño Blanco,i desde Madrid diguen qui te que ser el candidat a secretari general i se queden els tres candidats amb un pam de llengua,encara que per a nosaltres igual es millor que ixca de secretari i ens deixe en pau al poble,a Alaquàs Parla,a la Radio i a tots els treballadors d'el ajuntament (rumor que me arribat,jo no en conec cap d'ells),jejeje apartats per discrepar.

Be no em calfare més,ja que no se mereix la nostra atenció.

Salut i Democracia.

Anònim ha dit...

Heu vist el post de Toni Saura? em recorda allò de...

"a la zapatilla por detrás:tristras
ni la ves ni la verás,tristras,
mirad arriba, que caen judías,
mirad abajo, que caen garbanzos..."

A què juguen? Està clar, a mirar cap a l'altra banda, a tirar la pedra i amagar la mà.

Anònim ha dit...

Alaquasparla injuriaba bajo el anonimato, en cuanto han sospechado (los tres) que ese anonimato podía dejar de serlo han cerrato su insidiosa paraeta. Ejemplo de valentía

xerraire ha dit...

Te puedo asegurar que Alaquàs Parla nunca pretendió injuriar a nadie y que filtramos mucho la información que nos llegaba para que solamente apareciera al blog aquello que no lastimaba personalmente a ninguna persona.
En cuanto a lo de valentía tienes razón, somos unos auténticos cobardes. Pero es que desgraciadamente nada conocemos de abogacía, ni de juicios, ni de delitos informáticos y que aquello que comenzamos como un servicio al pueblo, con humor, pudiese acabar como el rosario de la aurora y salpicar nuestra vida en familia, como comprenderás no era nuestra intención.
En cuanto podamos reunirnos y hablar daremos una respuesta a todo lo que ha pasado desde nuestro punto de vista.

Anònim ha dit...

Si por una insinuación, alguien elimina de la red su blog es que sabia claramente que si realmente se cumplía la insinuación (que lo dudo mucho) iban a encontrar material irregular allí. De haber estado seguros de que no era así, nunca lo habrían cerrado.

Alaquàs Parla ha sido el blog más divertido de la ciberhistoria de Alaquàs que será difícilmente suoerable. Pero algunos de los anónimos que escribían se sobrepasaban el límite sin que sus responsables hicieran nada.

Son esos anónimos los que se han cargado Alaquàs Parla, los que convirtieron un blog ácido, divertido, original y genial en un campo de batalla, en ocasiones. Y desgraciadamente a sus responsables les ha faltado agilidad.

En cualquier caso, el cierre ha sido precipitado porque dudo de que JAG hubiera emprendido acciones.

Anònim ha dit...

Cuanto daño hacen a la libre expresión esas "insinuaciones". En cuanto a los comentarios de terceros, me consta que en todo momento Alaquàs Parla estaba abierto a eliminar cualquier comentario ofensivo como así se ha visto en varias ocasiones.

Anònim ha dit...

Ale, anem a dir les coses pel seu nom d'una vegada, si es possible a aquest "paradis de la democracia i la llibertat que es aquest blog". En primer lloc parlem de Democracia. Democracia significa que al poble d'Alaquas goberna amb mes del 50 per cent una llista encapçalada per Jorge Alarte. Democracia significa que la llista encapçalada pel titular d'aquest blog, el Bloc, no arriba ni al cinc per cent i ni al 1'03 (han llegit be) el 1'03 en les ultimes Generals a Alaquas, dels vots. Democracia es respectar les decisions majoritaries i assumir que la inmensa majoria del qui vivim a aquesta ciutat no estem d'acord amb vosaltres. Democracia es assumir que els essers humans tenim drets, drets de ciutadania, entre altres el dret a la propia imatge i a la preservacio de la nostra honorabilitat y dignitat. Democracia es que aquestos drets no poden ser conculcats so pena de patir les consecuencies previstes per l'estat de dret. Democracia es tenir garantit que un feixista cobard no puga insinuar o afirmar que has comes un delitcte amparant se en l anonimat ni la impunitat que dona internet. Democracia es anar als plens municipals i afirmar allo que es pensa de viva veu i donant la cara per afrontar depres el merit d'haver destapat un escandol tan important, o la pena, si a la fi es una injuria. Pero ara que ja sabem que es la democracia parlem de que es ser un feixista i un totalitari. Els feixistes, estiguen al partit que estiguen que malahoradament en tots hi han, desqualifiquen la democracia erigint-se en posseidors de la veritat absoluta i taxant d'ignorats a tots aquells pensen el contrari que ells. Els feixistes utilizen l'atac cobard i anonim ja siga disparant injuries o en els pijors casos 9 milimetres parabel.lum a la testa dels qui no segueixen el seu particular pensament unic. Els feixistes penyspreen el debat cara a cara i l'estat de dret i acostumen a confondre l'aplicacio de la lley amb "la represio de l'estat espanyol" o "atac a la llibertat d'expresio". Mireu espere que els cobards miserables que han intentat, sense conseguir-ho, fer malbe el nom i el prestigi, fins i tot, de persones que res tenen a vore amb el debat politic donen la cara ja siga per disculpar-se ja siga per reafermar-se publicament en les seues injuries i assumir, democraticament, les consequencies. Jo se que no ho faran, els ciutadans, als qui ells tant menyspreen els envien missatges regularment del que pensen de ells en forma de l'instrument mes democratic que coneix la historia: "el Vot" el que no rebeu ni mai rebreu. Per cert el meu nom es Bernat Perales Zaragoza. Soc vei i votant que no afiliat del PSOE. El nom dels que injurien estic segur que a hores d'avui ja se sap, tothom, i espere que en paquen les consequencies ara o una mica mes tard que no hi ha pressa.

Anònim ha dit...

L'amic Bernat diu "el Vot que no rebeu ni mai rebreu".

Si es presenta alaquasparla a les eleccions el meu vot el tenen asegurat.

Sóc veí, no milite a cap partit i no pense dir-te el meu nom

VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!

Anònim ha dit...

mentres no utilitces el teu anonimat per injuriar ningu, per mi, cap problema heroi. Bernat

Anònim ha dit...

Tanquilo no creo que Alaquas Parla se presente a ningunas elecciones. Para eso hay que poner tu nombre en una lista y dar la cara y no es el estilo de esta gente. A estos les va mas el anonimato o el pasamontañas. Genial tu comentario. Y gracias.

Anònim ha dit...

Moreno lo has bordao!

Anònim ha dit...

Miembros de alaquas parla, yo tampoco creo que desde el ayuntamiento se atreviesen a emprender acciones legales. Sería muy mala imagen en campaña presidencialista. Me da a mi que canal 9 podría llegar a estar mucho peor de lo que es ahora.
Sin embargo, sí que sería recomendable poner unas normas publicas para opinar en el foro. Del tipo, no se permiten comentarios ofensivos, etc,etc. Esos mensajes serán borrados inmediatamente... O el típico, el blog no se hace responsable de las opiniones aparecidas en él.
Yo creo que ningún artículo era ni ofensivo ni denunciable ante la justicia. Puede ser que algunas opiniones fuesen algo subiditas de tono, pero no más.
Yo os animo a continuar.

Anònim ha dit...

amic Bernat, saps un ou, pero me molaria coneixer quines injuries ha comes Alaquàs Parla. Moltes gracies

Anònim ha dit...

Bernat yo también soy votante socialista y no opino como tú. Si algún comentario anónimo es denunciable que se denuncie ante la justicia, es derecho legítimo. Pero yo creo que es más un bien ataque a la libertad de expresión. Lo que se prentende no es acabar con comentarios fuera de tono de un blog, sino acabar con un medio crítico. Acabar con el blog. Por favor, que el blog vuelva y que se eliminen los comentarios fuera de tono.

Y por favor, dejar el tema de los fascistas. Ser crítico con un gobierno socialista no es ser fascista. Porque si eso es así, yo que también soy crítico, que no injurisoso, con el gobierno municipal, soy un fascista.

Vicent Forment ha dit...

Estimat amic Bernat, gràcies per participar en aquest "paradis de la democracia i la llibertat que es aquest blog", en la que tothom independentment de la seua opció política pot dir la seua com has fet tu mateix.

Respecte a la teua definició de democràcia totalment d'acord amb que la base de la mateixa és respectar les decisions majoritaries, encara que t'ha faltat afegir que tambè cal tindre en contre l'opinió de les minories.

Així mateix jo tambè afegiria, algun altre dret a la llista, dret a la libertat d'expresió, dret a la participació pùblica i política.... i no exclusivament en un plenari municipal.

Totalment d'acord amb que "els feixistes, estiguen al partit que estiguen que malahoradament en tots hi han, desqualifiquen la democracia erigint-se en posseidors de la veritat absoluta i taxant d'ignorats a tots aquells pensen el contrari que ells." i en podem encontrar tant en els partits que superen el 50% dels vots com en aquells que tenen un 2%, i en podem trobar en el govern o en l'oposició.

Respecta a la teua afirmació "l'instrument mes democratic que coneix la historia: "el Vot" el que no rebeu ni mai rebreu", tan sols dir-te que o tens una bola de vidre per vore el futur o et creus poseidor de la veritat absoluta, jo confie en que siga la primera opció.

Anònim ha dit...

Jo també voldria saber quines injúries ha comés alaquasparla. Amic Bernat, em pots il·luminar? Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Xerraire, estaria bé que parlàreu amb algun entés en abogacia, judicis i delictes informàtics. Jo no trobe injúries al vostre blog per ninguna banda, però tampoc sóc entés en la matèria. Supose que ho esteu passant mal amb el cristo que s'ha armat. Estic convençut que la gran majoria dels vostres lectors volem que torneu. A vore si és possible.

Endavant i molts ànims!

I moltes gràcies pels bons moments que ens heu fet passar.

Anònim ha dit...

Amic Bernat
Comparar als d'Alaquàs parla amb els etarres, aixó si són injúries.

Anònim ha dit...

Yo no sé si hay algún delito informático o no, pero de lo que estoy seguro, es que a "estos" lo que no les gustaría es que se conociese su identidad. Uhmmmmm!!!! Ellos sabrán...

Anònim ha dit...

Bernat ha dit: "Els feixistes penyspreen el debat cara a cara". Espai amb el que es diu, perquè fou Jorge Alarte el que no va participar en el debat que es feu amb tots els candidats municipals en les darreres eleccions. És per això un feixista? Jo crec que no, sino que simplement no tenia resposta convincent per algunes preguntes, com tampoc les tingué V. Soriano.

M'agradaria recordar que amb la democràcia no només hem recuperat el poder per al poble, sino també la PLURALITAT IDEOLÒGICA. Que governe algú amb més del 50% dels vots (on segur que tots no pensen exactament igual en tot), no vol dir que els que no pensem igual no puguem expressar-nos, amb educació o amb humor, als plens, als blogs, al carrer i allà on vullguem.

Finalment espere amb ganes conèixer les injúries de les que s'acusa a Alaquàs parla...

Anònim ha dit...

Notícia: el Festival d'Eurovisió ha demanat als seus serveis jurídics que investiguen un possible delicte d'injúries de Rodolfo Chikilicuatro.

Democràcia també és sentit de l'humor!

Anònim ha dit...

http://barrilapurissima.blogspot.com/2008/06/nocions-de-dret-bsic.html

Anònim ha dit...

que vuelvan los rolling stones, alaquàs parla go ahead

Anònim ha dit...

http://barrilapurissima.blogspot.com/2008/06/nocions-de-dret-bsic.html

Nocions de dret bàsic


Sabem que portem uns quants dies "fora" del barri, però ens ho permetreu per les circumstàncies de la blogosfera local. I entre tantes i tantes patades que s'estan pegant al Dret en alguns comentaris, voldríem fer unes aclaracions jurídiques. I sabem de què parlem. Ho fem perquè uns quants creuen que el Dret té limits infinits i, totjust, recolza el que pensen ells (i punt). Ho lamentem, però les lleis estan fetes per protegir-nos a tots i no sols a uns quants.


A aquells que acusen a Alaquàs Parla d'escriure "injúries", tal vegada haurien de dignar-se a mirar un diccionari jurídic. Volem ficar especial èmfasi en que no és el mateix "calúmnia", que "difamació", que "injúria". Per favor, si no ho teniu clar, no acuseu a Alaquàs Parla pel simple fet d'emprar mots jurídics (que sí, queden molt bé, a alguns els esglaien molt...però no és just amollar-los al vent). Si teniu alguna prova, mostreu-la ja. Si no, no continueu generant brossa.
La llibertat d'expressió està recollida per la totalitat dels estats de dret. Com exemple, la podeu trobar l'Article 20 de la Constitució Espanyola, a l'Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans i al Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics. Trobareu sentències que la defenen i reafermen a totes les Audiències Provincials, al Tribunal Suprem, al Tribunal Constitucional i, fins i tot, al Tribunal Europeu dels Drets Humans (amb una ràpida recerca per bases de sentències s'adonareu que no es tracta d'un dret menor).
Per cert que també existeix una cosa anomenada llibertat de premsa que permet als ciutadans crear mitjans de comunicació no controlats per l'Administració. Perquè sí, no sols són ens comunicatius els mitjans convencionals, sinó també els blocs personals i, per tant, estan protegits.
Ací s'està denunciant una confrontació de drets: dret a l'honor, intimitat i pròpia imatge i dret a la lliure informació i expressió. En aquests casos el que decideix què prioritzar és sempre el fet de la rellevància pública (i açò ho decideix un jutge). Per supost, les institucions públiques tenen rellevància pública suficient com per avantposar el dret a la lliure informació i expressió, sempre i quan el que es diga no constituisca delicte. Està assumit que els mitjans de comunicació són eines que supervisen les tasques dels polítics.
La LSSI protegeix els moderadors dels blocs dels comentaris que allí s'insereixen, sempre i quan actuen amb diligència (o si es produeix un avís). En aquest cas, quan un comentari és presumptament injuriós (perquè ho descobreixen els moderadors o perquè algú ho sol·licita) s'elimina. En cas de denúncia formal (i no especulacions), els moderadors han de facilitar a qui corresponga les eines necessàries perquè es busque el veritable responsable de l'acció. Val a dir que nosaltres, com a cas particular, vigilem ben de prop els comentaris i en un termini màxim de 48h des que els detectem o se'ns avisa, els eliminem. I en més d'una ocasió hem vist com els companys d'Alaquàs Parla tenien en marxa el mateix patró.
I aquesta és sols una xicoteta recerca jurídica per demostrar que sabem de què parlem, davant de possibles "farols jurídics". Per tant, preguem que qui demana respecte i acusa a Alaquàs Parla, diga com i quan han faltat a l'honor. Però amb fets concrets. Perquè la resta és tractar de seguir fent gran la pilota i, de pas, veure si s'emporta algun bloc més al camí. La resta seran comportaments més propis d'altres temps en blanc i negre.

Anònim ha dit...

¡Que nivel Maribel!

Llega uno que dice llamarse Bernat, califica a los de alaquasparla de fascistas y los mete en el mismo saco que a los terroristas. BIEN

Antonio Saura niega que alaquasparla cierre por una amenaza de denuncia. Dice que es una conspiración y la compara con un hecho reciente a nivel nacional: entiendo que el 11-m. BIEN

Alarte en el último pleno contraponía a los demócratas (ellos) con el PP y alaquasparla. BIEN

Señores, entren y vean. Cojan palomitas que empieza el festival del humor.


Luego injurian otros.

Barri La Puríssima ha dit...

Vaja...no calia copiar sencer el nostre post a aquesta fila de comentaris. De fet, i pel benestar estètic del teu bloc, Vicent, tal vegada allò més addient seria eliminar el comentari que transcriu la nostra entrada. Encara que tampoc ens molesta si consideres oportú que reste ací...

Anònim ha dit...

Igual ací ho llig més gent... més que res perquè el debat sobre alaquàsparla ha passat del fòrum al blog de Vicent.

Si l'esborren que esborren este també.

Vicent Forment ha dit...

Amics del barri de la puríssima com a responsable d'aquest "paradis de la democracia i la llibertat que es aquest blog", crec que per esta vegada deixarè integre el vostre post com a comentari.

Encara que per a futures ocasions vos pregaria que amb que indiqueu l'enllaç del post es suficient.

Aprofite per felicitar-vos pel vostre post, crec que davant la que està caiguent és mes que aclaridor.

Barri La Puríssima ha dit...

Tot aclarat, doncs...que continue el debat.

Anònim ha dit...

Nota aclaridora: si els alaquasparla han tancat el bloc ha segut perqué han vollgut. Per què han vollgut? Perqué després de les paraules de JAG del dijous tindrien alguns dubtes sobre si havia delicte informátic o no. O la posibilitat de que es coneguera també la seua identitat.

Dewi ha dit...

Por más que pienso no logro recordar un post publicado por Alaquàs parla... injurioso, calumnioso o difamatorio. Es más, no he visto que se haya puesto ningun ejemplo de esto. Y desde luego, comprendo la llamada "cobardía" por algunos de los autores de Alaquàs parla... sobre todo cuando uno hace estas cosas digamos "por gusto". Por cierto, como personas no públicas todos tenemos derecho al anonimato a la hora de expresar nuestras opiniones y esto no invalida en absoluto el valor de esa opinión.

Anònim ha dit...

Tot el que esteu montant aci es una mentida. Quina llibertat d'expresio? Alaquasparla a tancat sola ningu no la ha tancat! I ha tancat soleta perque sap, i en tancar dificulta que aixo es faça mes evident, que ha calumniat i ha adjudicat a persones que no son el vostre ben volgut JAG (feu se mirar l'obsesio) accions tipificades com a delicte que aquesta persona no havia comes. Si tan fans sou del Alaquasparla segur que no us cal que nosaltres abundem en la calumnia donant noms. Han tancat per cobardia no per que cap jutje ni policia els ha fet tancar. Deixeu de mentir! o no.

Anònim ha dit...

pots donar exemples més clarificadors d'eixes suposades calúmnies????

Anònim ha dit...

Clar està que Alaquàs Parla ha tancat perquè ha volgut...després d'escoltar a un ple que algunes coses serien mirades pels serveis jurídics. I quan es té un blog sense cap benefici i per diversió, trobar-se de front amb una maquinària jurídica dóna por i més si es desconeix el sistema.
S'han precipitat tancant el lloc. La realitat es que algú molt influient no es pot permetre iniciar una batalla contra la llibertat d'expressió, ara que està lliurant una altra batalla al seu partit.
Continuem sense veure un sol comentari on es diga una sola calúmnia. I això vol dir dos coses (no excloents, per cert):
- No hi havia calúmnies i sí molt sentit de l'humor.
- Els que acuseu (o el que acusa, perquè em dóna la sensació de que algú s'està preocupant de deixar tots els comentaris) no llegieu el blog i opineu d'oïdes.
Així que, per favor, parleu de coses concretes o calleu d'una vegada...que al final es va a notar que no sou el sentir d'un poble.

Anònim ha dit...

Primer que tot,dubte que el tal Bernat,siga votant o veì d'Alaquàs.Per altra part, li valore la valentia que te d'enfrontar-se amb tant d'anònim "segons ell difamatoris i injuriosos". Però sabent el que li ha passat a mes d'un treballador d'el ajuntament per donar la cara, i criticar o discrepar les actuacións desde este gobern,no m'estranya que la gent parle,critique,debatixca i se ho pase de lo mes bé,amb el sentit d'el humor de esta blogosfera local,amb el seu anonimat.

Salut i Democracia.

Anònim ha dit...

http://www.xirivellers.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb un dels últims anònims. A mi em fa la impressió que el que entra ací a atacar a alaquasparla i a defensar no sé que d'unes injúries és el mateix que anava al mercat amb sa mare, ara va amb la dona, vol que obriguen el mercat per la vesprada, els seus pares tenien un bar, vol que li donen una parada al mercat perquè és un xollo, etc.

Però repetisc abans que ningú em denúncie per injúries malignes, SOLS EM FA LA IMPRESSIÓ.

Anònim ha dit...

AGENDA DE JAG: 3 de Junio Almassera, 4 de junio Paterna, 5 de Junio Benimaclet-Mestalla y 6 de Junio L'Eliana. Al final tendrán razón los supuestos injuriosos y este tipo no está nunca en el pueblo. 4 días seguidos haciendo campaña fuera del pueblo. ¿En estos días también cobra la parte que le corresponde de los 71.000 euros? a partir de Al final tendrán....

Anònim ha dit...

Trobe interessant el missatge que fa un análisi jurídic. Sols apuntar una cosa, donat que ha explicat ací que "calumnia", "injuria" i "difamació" son termes diferents, no estaria mal que els explicara. Així algú entendria de qué s'està parlant.
Estos dies se celebra un judici contra el periodista Jiménez Losantos por "injuries" a Ruiz Gallardón. Malgrat el primer s'ampara en la llibertat d'expressió i el segon es una persona pública, el Fiscal veu delicte i demana una multa de 71.000 euros per al periodista. El dret a la llibertat d'expressió no és infimit. Té uns límits. I eixos son el dret a l'honor, a la intimitat, a la propia imatge, ... i també el límit son les pròpies lleis: no es possible amparar-se en el dret a la llibertat d'expressió per injuriar, difamar o calumniar.
També m'agradaria recordar que el responsable d'un mitjà de comunicació (siga convencional o un blog) ho es de tot el que es publica, estiga signat o no, i especialment si son anònims.
Sobre la condició de persona pública o institució pública, hem de recordar també que alguns comentaris anònims d'Alaquàs Parla atacaren a persones no públiques. Algunes havien participat amb el seu nom i varen ser atacades de forma injuriosa. Altres ni tan sols participaren i varen ser atacades per anònims.
Cap dels responsables d'Alaquàs Parla ha injuriat, ha calumniat o a difamat. Però els anònims covards que participaren ho feren alguna vegada.
Amb tot, trobaré a faltar l'originalitat dels posts.

Anònim ha dit...

Aleshores, si els comentaris fan que un blog puga ser acusat d'alguna cosa, no es salva ningún del poble, ni tan sols el de Antonio Saura, on també han difamat i calumniat per exemple a l'alcalde. Jo crec que estem fent una muntanya d'un terró de sucre. A més. en certa forma els blogs es guarden les espatlles, per exemple recorde que Alaquàs Parla explicava clarament que no es feia responsable dels comentaris i que en tot cas llevava qualsevol comentari que ofenera a algú de forma personal. Recorde per exemple com en els posts del xic de la ràdio, o el dissenyador vàrios comentaris van ser eliminats pels administradors.

Anònim ha dit...

No crec que cap persona haja calumniat a l'alcalde. Calumniar es imputar un delicte a una persona que és fals. Això no ha passat a cap blog. Una altra cosa es la injúria.

Anònim ha dit...

JORGE ALARTE ha dit:

"Uno es lo que es su bibliografía, y la mía es corta. Alcalde de Alaquàs durante nueve años, mí especialidad es resolver problemas de los ciudadanos y plantear respuestas a la gente, tal vez lo que sea necesario para en realidad acometer un cambio para el socialismo valenciano."
Font:http://www.laverdad.es/
alicante/20080519/provincia/
jorge-alarte-candidato-
secretario-20080519.html


Esta clar que en el Alaquasparla esta "resolviendo problemas del ciudadano JAG" no siguau malpensats..!!

Anònim ha dit...

Hombre, no es comparable. Losantos dijo algo como que Gallardón se alegraba del atentado y que entre más muertos mejor, porque le favorecía a su carrera política. O algo así. Eso es muy fuerte.

Anònim ha dit...

http://alaquaspsoe.wordpress.com/
2008/03/11/el-psoe-guanya-les-
eleccions-generals/#comment-238

QUI HA DIT QUE NO ES MENETJA LA BLOGGESFERA D'ALAQUÀS, MIREU ELS SOCIATES...!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

- ¿Se pueden ganar unas elecciones sin televisión?

es posible diseñar una estrategia de comunicación del PSPV en Internet, un medio libre, que no controla nadie y usa el 50% de la sociedad como medio habitual.

(JAG)

Quina cara !

Anònim ha dit...

Flipante el articulo

Vicent Forment ha dit...

Si voleu llegir el missatge de Jorge Velandia que he suprimit podeu fer-ho a la web en la que ell escriu habitualment http://www.worldimagepress.net/Despana---tv.htm

Anònim ha dit...

madre mía

Anònim ha dit...

Vicent, tens més comentaris que vots al poble.

Anònim ha dit...

http://novalpena.wordpress.com/2008/06/05/alaquas-ja-no-parla/

Anònim ha dit...

Vicent tendrá pocos votos, pero al menos nos da la posibilidad de tener un espacio de participación libre. Se nota su preocupación por el pueblo.

Anònim ha dit...

pues que sume un voto más para las próximas.

Vicent Forment ha dit...

A l'anònim que afirma que tinc més comentaris que vots, tan sols dir-li que aquest espai no està creat per a guanyar vots com altres que apareixen a les eleccions com http://alaquaspsoe.wordpress.com/
i després moren d'inanició.

Aquest blog tan sols preten ser un lloc d'encontre i de reflexió per a les 676 persones que votaren al Bloc (que no a mi) i per als que optaren per altres opcions o per quedar-se a casa.

Anònim ha dit...

El otro día me comentaron que el alcalde tiene 4 o 5 asesores trabajando en exclusiva para él y con además un buen sueldo. La verdad es que no puedo creermelo. Sabeis si es cierto?

Anònim ha dit...

Tiene 3 secretarios, 1 chofer, 1 Jefe de Prensa, 2 periodistas y 1 Jefe de Gabinete de Alcaldia. Total 8 personas dedicados a la atención personal del Alcalde y con muy buenos sueldos.

Anònim ha dit...

No me lo puedo creer. 3 secretarios? que van a turnos de 8 horas? chofer? para moverse por alaquas necesita chofer? tan grande es el pueblo?

Anònim ha dit...

també li fan de xofer els policies locals "recent" incorporats a les sues places (el porten a blanqueries o a sa casa si així ho mana el Senyor Alcalde)

Açò últim és secret, així és que no li ho digau a ningú, que igual venen represàlies o interrogatoris.

Anònim ha dit...

el meu nick als blogs es "Petazeta", he sigut un seguidor i lector del blog d'alaquas parla des del primer dia. Aquest missatge va dirigit a la persona que es fa anomenar Bernat. Aquesta persona que no es mereix el meu respecte, s'ha dedicat a tirar per terra i a injuriar als tres bloggers d'alaquas parla. Dient que son uns covards, feixistes, etc... i que ell al menys donava la cara y s'atrevía a dir el seu nom. Doncs bé, el primer es dir que soc funcionari del Cos Nacional de Policía d'aquest país, y puc confirmar i donar fé, de que a l'estat espanyol, no existeix ninguna persona anomenada "Bernat Perales Zaragoza", al menys al registre dels Documents Nacionals d'Identitat, a no ser es clar, que est tracte d'un inmigrant sense papers, encara que ho dubte amb el nom de Bernat. Sols existeix a Espanya una persona amb els cognoms Perales Zaragoza, i es un veí de Oriola, però clar, no s'anomena Bernat. Així que em pareix una gran falta d'educació, anar faltant als demés quan el "Bernat" es un anónim més dels que escriu als blogs, un estafador, un mentirós, etc... que només s'ha inventat una identitat inexsistent per a fer-se el valent, i aixó em demostra, que no es més que un "cagat de merda" que a mes no te "collons" a reconeixer que es anónim com els demés.
Sols vull afegir que els components d'alaquas parla, ens han fet passar molts bons ratos i espere com molta gent, que tornen algún día. Y respecte al JAG, que vaja espall de les amenaçes que va fent als seus plenaris, per que aixó si que es delicte i no el que s'an dedicat a fer els del blog d'alaquas parla o de qualsevol altre blog, doncs no existeixen injuries ni molt menys calumnies, i si no, els interessats sols debeu de llegir el codi penal de l'estat espanyol.

He dit.
Petazeta.

Per cert, com fa el BERNAT, jo també vai a escriure la meua verdadera identitat, em diuen:
Aitor Tilla d'Espinacs

Anònim ha dit...

A mi me gustaba mucho alaquasparla.

Fdo: Dolores Fuertes de Barriga.

Josep Peiró ha dit...

Me pareix lamentable que arribem a aquesta situació, era lector habitual del bloc d'Alaquàs parla. He estat durant 25 anys al poble que sempre consideraré com a meu i crec que en tot aquest temps no havia conegut una cosa així. Des de la distància intente mantenir-me en contacte en el que ha estat, és i serà el meu poble i no crec que cap ajuntament ni del Psoe i ni de cap altre partit tinga el dret de fer el que ha fet. El feina feta per aquests joves d'Alaquàs ha estat extraordinària, m'agrada el seu toc d'humor sobre les notícies d'un poble. Ja vos dic que intente llegir-lo i estic subscrit a les seues notícies des de fa temps. Em va paréixer des de primer moment una molt bona idea. Llàstima de polítics actuals i llàstima de Psoe se li'n va la força per on tots sabem... Salut i força

Anònim ha dit...

El Bernat este tots sabíem que no existia... i a més molts hem coincidit en pensar qui escrivia darrere d'eixe pseudònim... Una persona que es nomena molt als fòrums i molt poquets la coneixem.

Anònim ha dit...

Eso no sería delictivo? Me refiero a suplantar a otra persona. El que escribe como bernat ha dado a conciencia un nombre falso pero resulta que es el mombre de una persona que parece que sí existe. Ha suplantado otra identidad.

Anònim ha dit...

A l'únic Bernat que conec del poble és a Bernat Pardillo de Casta.

Anònim ha dit...

Espero que Ascolti, guaita y Xerraire descansen el tiempo necesario para cargar las pilas y vuelvan algun día.

Anònim ha dit...

http://mirapelpoble.blogspot.com/2008/06/vtame-y-calla.html

Tot Deports ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A mi també m'agrada el Alaquasparla

Jaume Tralleta Tuada

Anònim ha dit...

Bé, a mi em costa tant de creure aquell que diu que és Bernat, com el que diu que és policia. Estava clar que Bernat era una invenció d'un cap que tots intuim. A veure si recuperem el seny...i Alaquàs Parla: torneu o doneu senyals de vida!

Anònim ha dit...

Vicent, tens MOLTS més comentaris que vots al poble.

Anònim ha dit...

El que no està mai al poble té MOLTS més vots, però ningú li comenta res

Anònim ha dit...

Té tants comentaris que tu no te'ls has llegit. Això ja ho havia dit altre "anònim".

Besets

Anònim ha dit...

yo creo que el que ha hecho el comentario es el mismo. Escribe con ironía porque ha pasado de "tienes más" a "tienes muchos más"
Al menos vicent no censura a nadie en el blog

Anònim ha dit...

Levante EMV(10/06/08)"La policia investiga la venta de coches sin licencia en Alaquàs" hem crida la atenció les coincidencies, el passat ple del ajuntament el dia 29/05/08 (que sigué molt sucos) el Sr.Alarte va amençar el Alaquàsparla de denunciar-los per injuries i als pocs dies aquest blogg va tancar. En el mateix ple, en el torn de precs i preguntes, va eixer del public algú que "casualment"....no sigau malt pensats..!, va comentar que al carrer es venien cotxes i feien servir les places d'aparcament dels veíns i el sr.Alcalde, amb la gracia que el caracteritza va comentar "mi padre (que es dedica a la venta de cotxes) estara muy agradecido de que hagas este comentario, porque el tambien lo ha notado,que esta gente trabaja sin ningún permiso ni licencia, pero claro, no puede comentarlo aquí y ejercer su derecho para que no hallan malinterpretaciones".
Que casualitat la noticia de ahuí al diari Levante.....

Vicent Forment ha dit...

Jaume Tralleta jo este matí al llegir la notìcia he pensat el mateix, la veritat és que en este poble i amb el Sr. Alcalde sembla les "casualitats" com las meigas "haberlas ailas".

Vaig a llegir l'acta del plenari per a saber quina serà la pròxima "casualitat"

Anònim ha dit...

Al anonim d'els comentaris versus vots,vicent tindra menys vots que comentaris,peró no se apujat el sou "presuntament per a benefici propi" amb els diners de tots el veins. Sera tant solidari el que no esta mai al poble si eix com a secretari general i repartira els beneficis amb els veins?

Josep Peiró ha dit...

Jo com a mínim estic content de què aquestes coses se puguen dir. No es tracta que tots pensen com jo, ni que tots votem a un o altre (jo no vote en Alaquàs) però es tracta i això és molt important que puga expressar-me, només això. Gràcies a Vicent per l'espai i pel temps que dediques al bloc.
Salut i paciència!