09 de març 2009

APROVATS ELS ÚLTIMS PRESSUPOSTS D’ALARTE?


Acabe de tornar a casa del plenari de pressuposts, i la veritat es que ha segut un debat diferent al dels últims anys. Per primera vegada en molts anys he presenciat un debat en el que el partit de l’oposició no s’ha centrat en la forma ( allò de que no han tingut temps per estudiar-lo, i la falta d’informació) i s’ha centrat en el fons de l’assumpte i ha entrat a valorar políticament el pressupost i a fer propostes alternatives, cosa que ha provocat que el portaveu socialista es quedara “fora de joc” i no sabera com contrarestar algunes de les crítiques i propostes de l’oposició, mes enllà de les típiques frases fetes, comparacions amb el govern del Sr. “Milano” Camps i referències a la seua particular hemeroteca.

El que no ha canviat es la falta d’informació i explicació per part dels portaveus, de les principals característiques del pressupost, a dures penes ens em pogut assabentar que el pressupost de 2009 planteja 29 milions d’euros d’ingressos i 26 de despesa o que les inversions baixen considerablement. Crec que els dos partits s’han de plantejar seriosament ser mes “pedagògics” als plenaris municipals si no volen quedar-se a soles i que els veïns i les veïnes d’Alaquàs deixen d’anar als plenaris.

No puc deixar de comentar la intervenció míting de prop d’un hora del Sr. Alcalde, una intervenció en la que s’ha dedicat a lloar les glòries dels seus 10 anys al front de l’Ajuntament i que ha sonat a comiat, com si fora el seu últim debat de pressuposts a l’Ajuntament.

En un altre ratet vos parlaré, de la sorprenent proposta del PP de municipalitzar el servei de recollida de fem.

6 comentaris:

Xavier López ha dit...

El Partit Popular demanant la municipalització de la recollida del fem?
Vaja, estic expectant.

Anònim ha dit...

EL DIVENDRES DIA 13, A LES MESTRES DE RECOLÇAMENT QUE PAGA EL AJUNTAMENT (MIJANÇANT UNA EMPRESA EXTERNA) LES VAREN NOTIFICAR QUE A FINAL DE MES FITNALIZAVEN ELS SEUS CONTRACTES PERQUE (L'AJUNTAMENT D'ALAQUÀS ESTAVA EN CRISIS I NO PODIA AFRONTAR EL PAGAMENT D'AQUESTES PROFESORES DE RECOLÇAMENT DE LES ESCOLES DE PRIMARIA)

QUE POCA VERGONYA, QUE LLEVEN ESTE GASTO I NO ES LLEVEN LES FACTURES DE TANTES COSES QUE VELEN MOLT MÉS QUE LES RIDICULES NÓMINES D'AQUESTES MESTRES

Vicent Forment ha dit...

Si Xavi, el PP demana la municipalització de la recollida del fem i el PSOE, en contra, la veritat es que a Alaquàs uno ja no sap on està la dreta i l'esquerra.

Ermu, la veritat es que el tema dels mestres de recolzament de primària no es nou, no es la primera vegada que l'Ajuntament a meitat de curs finalitza les contractacions. Una de les principals funcions dels governants es prioritzar la despesa, i el Sr. Alarte demostra una vegada mes quines son les seues prioritats.

Anònim ha dit...

Si no estic mal informat aquestes mestres son competencia de la Generalitat això Vicent tu ho saps molt be. Hauriem de demanar aquest servei al Sr. Font de Mora i no ficar-se amb l'alcalde. Fins ara hem sigut uns privilegiats tenint aquest reforç pero no hem d'oblidar-nos qui te la competencia.

Vicent Forment ha dit...

Efectivament, les competències en educació son de la Generalitat.

Però que fem si el Govern Camps no invertix en educació i abandona l'ensenyament al nostre poble, tenint xiquets i xiquetes en barracons, no enviant els docents que calen..... Protestem i prou? o destinem diners municipals per a tindre una educació con cal?

Anònim ha dit...

Vicent els xiquets clar que tenen mestres. Aquestos mestres son de reforç i crec que pocs pobles tenen una regidora d'educació que se preocupen tant per l'educació al nostre poble. I per suposat que hem de reclamar aquest servei a Camps . No hem d'oblidar que guanya i per tant sera que la gent el vota. Osiga que a reclamar que es el que toca.