26 de juny 2009

EL BLOC D'ALAQUÀS CREU QUE LA RENÚNCIA D'ALARTE ARRIBA TARD


El Secretari General del Bloc d’Alaquàs, Vicent Forment ha manifestat aquest matí, que “la renúncia d’Alarte com Alcalde d'Alaquàs, era una notícia esperada per tots els veïns d'Alaquàs, però arriba tard.”

Per al líder dels valencianista, des que Alarte va iniciar la seua campanya per a fer-se amb la secretaria general dels socialistes valencians, Alaquàs esta sumida en una profunda paràlisi, ja que Alarte ha estat incapaç de dimitir i d'altra banda ha seguit actuant de manera personalista sense delegar les decisions importants en la resta de regidors socialistes.

Per a Forment amb la dimissió d’Alarte es tanca un cicle en l'Alaquàs iniciat l'any 1999, que ha tingut dos clares etapes, una primera legislatura que va suposar un intens intent de canvi i modernització de la ciutat, que es va veure truncat l'any 2003 amb un Ajuntament marcat pel bipartidisme i les majories absolutistas d’Alarte.

Forment espera que amb la renúncia d’Alarte, Alaquàs recupere el temps perdut durant aquesta legislatura i s'engeguen els projectes que Alaquàs necessita i es troben en el calaix d'alcaldia, com la construcció de la segona fase del Centre del Olivar, la reforma de l’Avinguda del País Valencià, la recuperació del carreró de l’Església, la finalització del Parc del Dijous , la construcció del col·legi Ciutat de Cremona o la millora de les dotacions sanitàries.

El portaveu del Bloc a Alaquàs, Vicent Forment, li desitja molta sort a la nova Alcaldessa Elvira García, en la seua nova etapa al capdavant de l'Ajuntament d'Alaquàs, encara que creu que el seu mandat va a ser mes del mateix, ja que “no cal oblidar que Elvira García, està compartint tasques de govern amb Alarte des de 1995, pel que és co responsable tant dels èxits com dels fracassos de la gestió d’Alarte al capdavant de l'Ajuntament”

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Arriba tard, però benvingut siga!

Anònim ha dit...

Vols dir benvinguda, no? perquè ens referim a la notícia i no al que dins de poc serà ex-alcalde, no?

Elvira continua sent independent dins del PSPV_PSOE? Què pensarà la bona de la regidora Eva? pobreta, amb la il·lusió que li fa a ella manar !! amb totes les pràctiques que havia fet pensant en el moment del relleu !!

Anònim ha dit...

Pues que començe per viure al pople que vol governar, per eixemple..!!!

Anònim ha dit...

al anterior comentari volia dir Poble. Gracies

Anònim ha dit...

Camila entrara de regidora, però de què?
Fins ara cobrava d'assessora per compensar-la per no haver eixit com a regidora?
Qui serà el relleu de Camila com a assessora? ho decidirà Elvira?

Vicent Forment ha dit...

Amb la dimisió de Jorge, entrarà Camila de Regidora. Segurament serà regidora de Tercera edat com la legislatura anterior, però caldrà espèrar a que Elvira renove el Govern, algú deurà de dur les competències d'Elvira, Educació, Cultura, Benestar Social.......

Anònim ha dit...

Diana!!! Les competències ixes per a Diana!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Crec que sera per a Toni Saura

Anònim ha dit...

http://www.bienvenidomistercamps.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hui he sabut d'on ix el sou de l'alcalde. M'ha llevat el cotxe la grua per tindre'l aparcat al mercat (si és culpa meu, l'aparquí fa dos dies i se m'ha oblidat). Bo, m'ha costat 55 euros. Vaig al mercat a recuperar el cotxte i hi havia 25 cotxes més. Total 55 * 25 = 1375 euros. Com a l'any hi ha 51 dijous, la multiplicació es: 1375* 51 = 70.125 euros ¿a algú li sona?

Anònim ha dit...

Vols dir que els pobres comerciants del mercat no tenen dret a posar les seues parades del dijous??? Insinues que n'hi hà que llevar el Mercat ambulant???? Així penseu lluitar contra l'atur???
Els venedors estaràn molt contents quan ho sapiguen.

És més facil criticar per criticar.

Anònim ha dit...

Xe, has segut regidor, representes a un partit i no saps que les competencies d'educació ( c.P. Ciutat de Cremona) i sanitat (millora dotacions sanitaries) son del PP (imputat Camps)?.
Que fort!!!
Doncs ara si que estem be.

Vicent Forment ha dit...

Efectivament les competencies de la construcció de construir el Ciutat de Cremona son de la Generalitat, però l'Ajuntament encara no ha cedit el sol necesari per a fer-ho, el nou PGOU encara no està a provat definitivament i per tant el sol en el que s'ha de construir es esportiu i no educatiu.

Respecte al tema de sanitat tambè es competència de la Generalitat la construcció del nou centre de Salut i d'Especialitats, de fet el Bloc presentà dues esmenes als pressupost de la Generalitat per a que es feren, però el PP a les Corts Valencianes votà en contra. El que volem es que l'Ajuntamenr es fique al costat dels veïns respecte al desgavell del centre de Salut, en que haguera fet el mateix que l'Ajuntament de Xirivella )informar, denunciar, protestar....) prou.

Respecte al altres temes pendents competència 100% municipal no tens res que dir?

Anònim ha dit...

Vicent te pase un comentari en el blog del PSOE-ALAQUÀS que es molt bó:



JAUME TRELLETA dice:
Tu comentario será revisado antes de publicarse.

2 Julio 2009 a las 21:49
QUE POCA VERGONYA QUE TENIU, ESTA CAMPANYA ESTA CLARAMENT MONTADA PER VOSALTRES MATEIXOS, SI AXÒ ES LA FORMA DE ACTUAR DE LA NOVA ALCALDESA, QUE POQUET VOS QUEDA AL AJUNTAMENT.

QUE CONSTE QUE SOC VOTAT DEL PSOE I EN LES EUROPEES VOS VAIG VOTAR, PERÒ ACÒ HEM SEMBLA PATETIC.

NOTA: UN BLOG CIUTADÀ NO TE RECURSOS PER FER ELS FOLLETOS EN EIXA CALITAT DE PAPER NI DE COLOR.
ELS MOVIMENTS CIUTADANS ERA “ALAQUASPARLA.COM” I JA LA VAREU FER DESAPAREICER

Anònim ha dit...

M'importa una merda el Mercat, tots els que estan ahi venen en negre, moltes voltes mercancies hurtades. Damunt a ma buela una gitana li llevà el monedero.