05 de juny 2009

SOM UN POBLE DE FOC




Enric Morera i Enric Nomedéu participen de la presentació al campus dels Tarongers de la campanya del BLOC JOVE "Som un poble de foc"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Quants vots a tret el Bloc en les elecciones Europees? Desperteu

Vicent Forment ha dit...

Tant a nivell del País Valencià com al nostre poble el resultats del Bloc no han segut bons. Els resultats son semblants a les de les eleccions europees de 2004 i ens esperavem creixer.

Si algo estem es desperts per a seguir treballant pel nostre poble.

Anims ha dit...

Vicent, tens molt parat el teu blog untimament, tens que pegar-li un espentonet, supose que estaras prou liat. Respecte a les eleccions Europees, dirte que els resultats son els esperats en aquest tipus de convocatories, vos donem anims per que les municipals estan prop i teniu que començar a treballar com en les ultimes, que es feu un bon treball.

En la meua opinió, i mirant "l'exit" ó "estrategia" dels altres partits teniu que estar representats en més grups, associacións,ó festes locals (com has fet tú amb al participar com a clavari del crist). Teniu que ser visibles com a representants del Blog en les falles, associació de veins, Filaes mores, etc..

Vicent Forment ha dit...

Moltes gràcies pels anims. La veritat es que el resultats electorals tant a nivell local com de país son dolents.
Respecte al tema del blog la veritats es que estic molt liat a la feina i no puc dedicar-li tot el temps que volguera, però ja estic redactant un nou post que crec que farà parlar.

Respecte al tema de "lestratègia" d'estar pressent a diferents col·lectius locals, m'agradaria manifestar-te la meua posició contrària al que fan altres partits de "copar" el moviments civics i socials. El homens i les dones de Bloc, estem en moltes entitats del nostre poble, però no en representació del Bloc. si no com a ciutadans preocupants pel nostre poble.

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies