13 d’octubre 2009

DE CENTRE CULTURAL A REPTEN POLICIAL

Si a qualsevol veí o veïna del nostre poble, li preguntaren per una promesa electoral incomplida del PSOE d'Alaquàs, segur que a la majoria li vindria al capdavant Construcció de la Segona Fase del Centre Cultural del Olivar. Si no recorde malament aquest projecte ha estat promès pel PSOE local en les eleccions municipals de 1999, 2003 i 2007.

Després de 10 anys de promeses incomplides (una mes), aquest matí s'ha presentat el projecte del nou edifici que es construirà, en l'antic Convent, amb la presència de la Sr. Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García i el Conseller de Governació, Serafín Castellano.

En el projecte es destaca que l'edifici constarà de cinc plantes (soterrani, planta baixa, primera, segona planta i planta coberta) que sumen un total de 2.913,22 m² útils. D'aquesta manera, en el soterrani se situarà l'aparcament per als vehicles policials i oficials (disposarà de 19 places per a cotxes i 5 per a motocicletes) a més d'un gimnàs amb vestuaris i locals tècnics.

En la planta baixa estarà l'oficina de denúncies, local tècnic, l'arxiu, magatzem i la sala de transmissions així com l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor i Salut Pública, l'Àrea Sociocultural i els Estudis de Ràdio la ràdio municipal.

En la primera planta, tindran lloc els despatxos oficials de la policia, un magatzem, un armer, un local tècnic i dues sales de detinguts i en la segona planta estaran l'àrea d'educació, l'Agència de Desenvolupament Local i l'Aula d'Extensió Universitària.

En resum l'edifici estarà copat en la seua pràctica totalitat, per dependències policials, aparcament i despatxos, un projecte que res té a veure amb el que ens van prometre els socialistes en el seu programa electoral “En la segona fase del Centre Cultural del Olivar, a més de la construcció de la segona biblioteca municipal, inclourem també el nostre centre d'Arts i Oficis, en el qual poder formar-se en pintura, escultura i altres tècniques…..”

Una vegada mes el PSOE local incompleix els seus compromisos electorals, i demostra la seua improvisació amb projectes que va modificant sobre la marxa, segons les subvencions que va arreplegant de les diferents administracions públiques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Lo de las plazas de parking en el subterráneo será por esto?
http://www.abc.es/20090929/toledo-toledo/lider-socialistas-valencianos-expediento-20090929.html

Anònim ha dit...

¡Que pena! Si el condejal de urbanismo fueras tu, la cosa cambiaria.
Oye ¿por que no continuaste el negocio que tenias con Alarte en la primera legislatura? Te fue bien.
Ahora no paras de dar...

Vicent Forment ha dit...

Jo no he tingut cap negoci amb Alarte, tan sols varem compartir govern de 1999 a 2003.