28 d’octubre 2009

DIA DE LA BLOGOSFERA D'ALAQUÀS

Tal i com ens recorden el amics del Fórum Ciutadà , el 28 d'octubre és el dia de la Blogosfera d'Alaquàs, perquè ara fa dos anys que va nàixer Alaquàs parla... el blog més revolucionari de tots els que s'han fet al nostre poble. Amb eixe motiu estrenem el logo que han enviat, des del seu retir, la gent d'Alaquàs parla... fidels al seu estil.

Segur que tots els trobem a faltar moltíssim i els demanem que s'animen a tornar a eixir a la blogosfera. El seu espai continua lliure.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la blogosfera va perdre molt amb la seua pèrdua i amb la por que va generar l'actuació amenaçadora de l'ex-alcalde d'Alaquàs(recordeu: JAG 71000)i actual JAG.CV, en el ple anterior a la desaparició del millor blog de la història d'Alaquàs (divertit, fresc, actual, correcte i fermament democràtic i participatiu).

M'ho vaig passar molt bé amb el seu blog. Tan de bo tornaren!!

Anònim ha dit...

amb la seua desaparició la blogosfera local va perdre molt, així com amb la por que va crear l'alcalde d'ex-alcalde d'Alaquàs (recordeu: JAG 71000 (actualment JAG.CV.)amb les amenaces de l'últim ple previ a tancar Alaquàs Parla. He passat molt bons moments amb aquest blog(el millor blog que hem tingut a la blogosfera del poble (amb un humor fresc, àgil, actual, correcte, i molt democràtic i participatiu)

Tan de bo tornara!!

Anònim ha dit...

VOLEM ALAQUASPARLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Algú els coneix? Hi ha alguna opció que tornen?