11 de novembre 2009

COL.LABORA AMB EL BLOC EN L'ELABORACIÓ DELS PRESSUPOSTOS DEL 2010

Des del BLOC volem obrir a la participació ciutadana l'elaboració dels pressuposts del 2010.

Vos convidem a fer-nos les vostres propostes, per tal de poder-les estudiar i presentar de la forma més adequada, participant així en l’elaboració dels pressupostos de l’Ajuntament d'Alaquàs i de la Generalitat Valenciana.

El BLOC està treballant ja amb els pressuposts municipals i autonòmics per tal de poder fer les nostres aportacions però també volem recollir aquelles propostes que els veins i les veines d'Alaquàs consideren més adequades, seguint la nostra política “de baix cap a dalt”, on la veu dels ciutadans és fonamental per portar endavant les propostes polítiques.

Vos recordem que el període per poder fer propostes al pressupost de la Generalitat acaba el dia 28 de novembre, però que tindrem un poc més de temps per a les de l’ajuntament d'Alaquàs.

Així, vos animem a participar en les propostes per al pressupost del 2010, per tal de decidir en què es tenen que gastar els nostres diners com a ciutadans, i tindre opinió respecte a les decisions que afectaran inevitablement a la nostra vida diària.

La nostra adreça electrònica per a aquestes propostes serà la següent: alaquas@bloc.ws