18 de gener 2011

CRISPACIÓ

M'apassiona el meu treball, però em fa patir molt
la gent que es dedica al meu mateix treball.

Enric Nomdedeu











Els Estats Units han obert el debat sobre la crispació política després del tiroteig que, ha segat la vida a sis persones i n’ha ferit d’altres, entre les quals la congressista demòcrata Gabrielle Griffords. Els retrets, desqualificacions i campanyes polítiques bel•ligerants també han existit en l’àmbit espanyol i valencià Se n’han dit ben grosses al Congrés, al carrer i a determinats mitjans de comunicació, l’agressió a un Conseller del Govern Murcià, o els atacs a les seus del PSPV i la CEV, d’esta setmana, son un clar exemple.

L’ús de la violència és un fracàs en qualsevol àmbit, però en l’àmbit de la política suposa un gran fracàs democràtic. Per sort el nostre poble semblava al marge d’esta realitat però a les últimes setmanes, estan ocorrent determinats fets, que si be afortunadament estan lluny dels que abans mencionava, està clar que formen part de la mateixa campanya de desprestigi de la política que utilitzen determinades persones o partits polítics, generalment davant la seua pròpia falta d’arguments, per a contrarestar els arguments de l’adversari (que no enemic) polític.

Els que seguim i participem desde fa anys de la política al nostre poble, sabem que afortunadament la política i els polítics al nostre poble, han sabut diferenciar clarament les discrepàncies polítiques de la relació personal i malgrat determinades i “deshonroses” excepcions el debat polític a Alaquàs s’ha caracteritzat per l’educació i les bones formes, sense restar-li això ni interés al debat, ni posicionaments clarament enfrontats en determinades ocasions.

Si peguem una volteta per la blogosfera local, vorem com dissortadament aquesta situació sembla que s’ha acabat al nostre poble i determinades persones i partits, pensen que “tot val” per obtindre representació municipal o per a poder encapçalar una candidatura o evitar que altres l’encapçalen.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

¿A quiénes te refieres?.

Vicent Forment ha dit...

Crec que pegant una volta pels blogs del nostre poble no calen moltes més aclaracions.

Anònim ha dit...

¿Te refieres al Blog "Fòrum ciutadà" y a los insultos de los del PP entre ellos?.
Por cierto, ¿sabes por qué han hecho desaparecer todos los mensajes?.

Vicent Forment ha dit...

Eren uns dels principals destinataris de l'article.

Anònim ha dit...

¿Y los secundarios?.

Anònim ha dit...

"Cualquier tiempo pasado fue mejor".
¡Qué vuelva Alarte a poner orden!.

Anònim ha dit...

Que triste ver el Forum sin comentarios... donde hemos llegado

Anònim ha dit...

Pero insisto, ¿por qué han/habéis quitado los comentarios del Fòrum C.?.

Anònim ha dit...

Vicent Forment, ¿sólo contestas a lo que te da la gana?.

Anònim ha dit...

Redéu, si vols saber perquè han llevat els comentaris del fòrum ves al fòrum i ho preguntes. Pareix mentida que a estes altures no sàpigues qui portava el fòrum i que eixe no era Vicent.

Anònim ha dit...

"HONORAT CASES CALVO
Presidente del Partido Popular de Alaquà"
Xé Vicent, mira a vore si parles amb Honorat i li dius que Alaquàs s'escriu amb "S" final.

P.D. Està escrit en la web del PP d'alaquà

Vicent Forment ha dit...

Normalment intente contestar a tot el que em pregunten, si se respondre clar.

El destinataris de l'article son tots aquells i aquelles que utilitzen, la difamaciò, l'insult, la manipulació..... per defensar el seus "arguments".

Respecte al tema dels, Comentaris del Fòrum, com molt bé diu algù/alguna per ahi dalt, cal preguntar-ho a la gent del Fòrum.

Anònim ha dit...

¡Que vuelva Alarte a poner orden!, pero tranquilos que los "santitos" e "impartidores de la justicia divina" no tenéis de qué preocuparos, sin manipulaciones de ninguna clase.

Anònim ha dit...

Vull posarme en contacte amb la
gent del Fòrum. Vicent, ¿saps com poder fer-ho?

Vicent Forment ha dit...

Tan sols se com contactar amb ells al seu mail forumalaquas@hotmail.com