01 d’octubre 2013

#NonGrata

A continuació vos reproduïsc la meua intervenció al Plenari Extraordinari del passat dijous 26 de setembre realitzat als barracons del col·leci Ciutat de Cremona.

En primer lloc en nom del Grup Municipal del Bloc- Els Verds d’Alaquàs m’agradaria donar las gràcies a tota la comunitat educativa per acollir-nos en sa casa. Una casa que desgraciadament no es la primera vegada que és protagonista de un Plenari Municipal.

M’agradaria per començar fer un poc de memòria.

11 de Maig de 2011:

“ El Candidato a la alcaldia del Partido Popular, Pepe Pons ha acudido hoy con miembros del Colegio Público Ciutat de Cremona a una reunión con la directora territorial de Edicación, quien ha destacado que la construcción del nuevo centro es “de alta prioridad” y que estarà “en el tiempo más corto posible” (...) “Asumo como un compromiso personal que el Colegio Ciutat de Cremona esté construido en el menor tiempo posible”, ha concluido Pepe Pons.

1 Desembre de 2011:

“El Colegio Público Ciutat de Cremona será una realidad en 2012, ya que el Conseller de Educación, José Ciscar, ha transmitido al portavoz del Grupo Pouplar Municipal, Pepe Pons, que el centro saldrà a licitación en 2012 y su construcción es “inminente”. “Tanto el Partido Popular como yo, asumimos el compromiso de que el Colegio Ciutat de Cremona esté construido en el menor tiempo posible. Hoy hemos dado el paso más importante para que el Ciutat de Cremona sea una reali8dad”, concluye Pons.

5 Desembre de 2011:

El Director General de Ordenación y Centros Docentes, Rafael Domenech, ha ratificado en una reunión en la Conselleria de Educación con las distintas fuerzas políticas de Alaquàs y el representante del AMPA, que tal y como anunció el jueves el Conseller “el Colegio Ciutat de Cremona se licitará y comenzará a construir en 2012”, El portavoz del Grupo Municipal, Pepe Pons asegura que hay que transmitirle a los padres “tranquilidad”, porque el compromiso de la Consellería es “firme y público” y no hay que generar “incertidumbres partidistas”

19 de Gener de 2012:

La Consellera de cultura Mª José Catalá ha  asegurado que la construcción del colegio Ciutat de Cremona es “una prioridad”  y un acto “de justicia”. La Consellera ha informado que a pesar de haberse efectuado un primer paquete de licitaciones para determinados colegios a finales del 2011, existe presupuesto para un segundo paquete de licitaciones 2012 y en esté estará sí o sí el Cremona.

Després de recordar estes paraules i l’anunci fet el dimartys pel President de la Generalitat Valenciana, Mª José Catala ha demostrat que no pot seguir ni un minut mes com a Consellera, amb la seua actuació de construir centres escolars que no son tan prioritaris com el Ciutat de Cremona, ha demostrat el seu sectarisme al avant posar els interessos de partit als interessos de la ciutadania.  Per tant aquest plenari en representació de la totalitat dels veïns i veïnes d’Alaquàs han d’exigir-li la seua dimissió, per a que no continue burlant-se de la Comunitat Educativa del Ciutat de Cremona.  

Ara després de mí prendrà la paraula el portaveu del Grup Popular, en eixa intervenció el primer que deuria de fer és mirar a la cara als pares i mares que estàn ací dins i als que estàn en el pati i demanar-los PERDÓ.

Demanar perdó per haver mentit pública i privadament a  tota la Comunitat Educativa.

Demanar perdó per tindre la poca vergonya d’estar a la Porta del Col·legi repartit este paperet ple de mentires.

Demanar perdó per  jugar amb l’ il·lusió de les famílies de 500 xiquets i xiquetes.

I Demanar perdó per haver utilitzat el Ciutat de Cremona amb interessos electorals i partidistes.

Señor Pons, ja li ho vaig dir en un altre plenari, t’han enganyat, o t’has deixat enganyar, si jo estiguera en la seua situació i el meu partit haver-ha fet el que ha fet el Partit Popular a la Generalitat amb el Cremona ho tindria molt clar,  el dimarts mateix haver-ha presentat la meua renuncia com a regidor i haver-ha demanat la baixa automàtica del partit. Però això és el que jo haver-ha fet.

Allà vosté amb la teua consciència.


Per últim dir-vos als pares i a les mares del CEIP Ciutat de Cremona i molt especialment a l’AMPA que em teniu a mí i al meu grup a la vostra disoisició, i que podeu utilitzar-me per a tot el que necessiteu.