21 de juny 2007

JA TENIM NOU GOVERN


L'alcalde d'Alaquàs, ha fet públic el seu nou govern per a la legislatura que acabem de començar, el més destacable d'aquesta remodelació del govern, és per una part que, de manera formal ha delegat competències que la legislatura passada gestionava ell directament, com per exemple personal, i per un altra la concentració de la gestió municipal en les regidores Elvira García ( Cultura, Educació, Atenció al Ciutadà i Benestar Social), Isabel Mondejar ( Economia i Hisenda, Festes i Falles, i Personal) i Eva Martínez ( Urbanisme, Medi Ambient, Serveis Municipals i Compres).

Alarte també a nomenat a dos assessors personal, un polític que serà l'antic cap de comunicació Josep Moreno i un altre per a les persones majors, càrrec que ocuparà l'Ex-regidora i número 14 de la llista del PSOE Camila Alvarez.

Les decisions de l'alcalde , no aclareixen rés respecte a la persona que el substituirà al llarg de la present legislatura ( encara que ell ho negue), el que si que deixa clar és que la nova Alcaldessa d'Alaquàs aquesta legislatura, serà una de les tres “megaregidores”, i si no temps al temps.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem estat a molt poc d'obtindre representació, no ens anem a parar ara i anem a seguir!

Soles dir-te que seguisques amb el blog!

Anònim ha dit...

Será casualidad que Isabel Mondejar, alias la megaregidora, se haya colocado justo al ladito del Alcaldísimo???

Cuanto más primo más me arrimo!

Anònim ha dit...

També diuen que quant més cosins, més endins.

Salutacions

Anònim ha dit...

Forment, teniu que seguir. Feu molta falta! Acabeu en el bipartidisme, per favor.

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.