05 d’octubre 2007

9 D'OCTUBRE A ALAQUÀS


Dissabte 6 d’octubre.
19:00h Conferencia “Aportació del Dr. Faustí Barberà al valencianisme polític” al Centre Cívic del Mercat.

Diumenge 7 d’octubre
11:00h Inauguració de l’Exposició d’artistes locals al Centre d’Arts i Oficis.

Dilluns 8 d’octubre
22.00h Concert de Pau Alabajos a la Plaça dels Furs.

Dimarts 9 d’Octubre
10:00h Cercavila des de la porta de l’Ajuntament fins la plaça 9 d’Octubre, amb la colla l’Olivar de dolçaines i tabals i la colla de tabals i dolçaines del col•lectiu Arreu
11:00h Ofrena d’una corona de llorer a l’estàtua del Rei En Jaume.
11.30h Actuació del Grup de Danses de l’Olivar a la Plaça de l’Estatut.
14:00h Mascletà al Parc Matilde Salvador.

Jo podeu despertar-vos i buscar a l’agenda de qualsevol altre poble de la comarca si voleu acudir a algun acte semblant als de dalt.

Nota: Les activitats abans esmentades no tenen dret d’autor i per tant estan a la lliure disposició del Sr. Alcalde (71.000 €) per al 9 d’octubre de 2008.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabe de llegir el programa del dia 9 d'octubre, dia en què el Rei en Jaume va entrar a la Ciutat de València i va conquerir-la i per un moment he pensat que, PER FI !!, l'Ajuntament havia decidit celebrar (i a més molt dignament aquesta data).

Llàstima que el goig només m'ha durat fins llegir "centre cívic el mercat".

Espere que aquesta broma teua no faça que el nostre alcalde agafe una "rabieta" i com a excusa diga "mira, ara sí que no ho celebrem, hala!".

Si des de l'Ajuntament organitzen alguna celebració amb motiu del 12 d'octubre o el 6 de desembre, per mi, millor no ho publiques, perquè la comparació faria el greuge major per a tots (els qui hem nascut o hem decidit viure ací), perquè de valencians en som tots, al marge d'on nasqueren els nostres pares i la data del 9 d'octubre va ser molt important per al futur d'aquell poble i per al nostre present.

Anònim ha dit...

O Vicent Forment se ha hecho del PP o Rubén Molina se ha hecho del Bloc, porque mira que es casualidad que ambos hagan la misma crítica el mismo día, con escasas horas de diferencia

Anònim ha dit...

home, el 9 d'Octubre està ahí. No calia ser un linx per a critica la no-actuació de l'ajuntament.

Salutacions i república

Vicent Forment ha dit...

Anònim 1 lamente molt que el goig haja estat tan curt, però la realitat es la que es i no la que ens agradaria que fora. Si que m'agradaria afegir que e vist els cartells d'una actuació organitzada per a la vespra de la festa, al col.legi Vila d'Alaquàs organitzat per una associació "cultural" del poble i patrocinat per l'Ajuntament actuarà Gregorio Maldonado (El Granaino). Aquesta actuació disortadament no es broma.

Amic Hernandez Mancha, respecte al teu comentari tan sols dir-te que imagina quin govern socialista tenim que aconsegueix que el PP i el Bloc de vegades es fiquem d'acord en la critica.

Nomdedéu ha dit...

plas plas plas al teu darrer comentàri.

Vicent Forment ha dit...

Gràcies Enric pel teu comentàri.

Nota: Al comentari de dalt deuria dir que HE vist els cartells i no que E vist.

Anònim ha dit...

Quiero decir que he sido suplantado por alguien. Un poco de inmaginacion con los nicks hombre

Anònim ha dit...

Quin susto! són les 8 del matí i no he caigut en el "centre cívic" ni en la plaça dels Furs, sino que he pensat, "llàstima! no m'he enterat i no he pogut participar!!" De tota manera, hauria de ser 9 d'octubre tot l'any, perquè el pobre Pau Alabajos (i altres que fan coses en valencià: Sonadors de la Guaita, Beniterrània, Aljub, etc.) tenen un cabàs de faena aquest dies.

Anònim ha dit...

MOLT BO, GENIAL,...
PERO LA IMAGINACIO,
....ILOGICAMENTE
NO TIENE PODER...

Anònim ha dit...

¿Quién se ha atrevido a suplantar a Javier aquí? Me parece muy fuerte.