20 d’agost 2010

CARRETERA DE LA SEQUIETA


Espere'm que esta brillant idea de l'Ajuntament d'Alaquàs, d'omplir d'asfalt una bona part del Parc de la Sequieta no s'estenga a la resta de Parcs d'Alaquàs

9 comentaris:

Anònim ha dit...

per a què han fet això?

Anònim ha dit...

Ya que no publicas nada acerca de la fusíon BLOC - IxA ahí va:
¡Uy, Vicent! ¿Qué te pasa? ¿Te da igual ser tercer plato? Ese señor que está a tu lado en la foto habló primero con el PSPV local, exigiendo salir en lista en puesto "premiado". Luego fue a la sede del PP local con el mismo cuento. Resultado: na de na. ¿Y ahora tú caes? ¿Irá por delante de tí? Háztelo mirar, Vicent. Ja t'arribaran escoltetes.

Anònim ha dit...

Espere una resposta aclaratoria al segon comentari. La noticia d'horta noticies, de la qual no dius res, no aclareix res als simpatitzants del partit que representes i, t'ho dic, no els agrada gens aixó. Potser si allò arriba a fer-se realitat perdrà el Bloc força simpatitzants i votants, jo entre ells, i faré el possible. Vicent, parla, pregunta a la gent que saps que pots demanar opinió, informat bé.

Vicent Forment ha dit...

Sabeu que en aquest espai, habitualment no apareixen les noticies del Bloc d'Alaquàs, ja que estes apareixen a la web del partit, www.blocalaquas.org.

Respecte a les apreciacions que feu respecte al possible acord amb Independents per Alaquàs, comentar-vos que, en este moment hem encetat un procés de negociació per vore la possibilitat o no de poder aplegar a acords i que per tant rés està tancat.

Respecte a ser primer o segon plat, el que me conegueu sabeu que a mi no em mou l'afany de protagonisme ni de poder.

Si hem fet aquest inici de les negociacions públiques és precisament per obrir el debat i que la gent puga dir la seua, de fet al llarg d'estos dies ja m'han aplegat "escoltetes" tant en una direcció com en un altra i creu que totes les "escoltetes" son benvingudes.

Gràcies pel consell, ja estic preguntant a militants i simpatitzants, sobre el possible acord i la decisió definitiva l'acordarem entre tots els militants i simpatitzants del Bloc, mirant no sols el benefici per al Bloc sinó també el que siga millor per a Alaquàs.

Anònim ha dit...

Hola Vicent, m'agrada la teua ràpida resposta. Soc l'autor del segon comentari. No pose en dubte la teua postura de cap afan de protagonisme. Eixe afan de protagonisme ho detecte en la persona que t'acompanya en la foto. 30 anys en Alaquàs i mai ha fet alguna cosa pel poble. Ni tan sols en allò que ell ha destacat, com es l'esport. I ara busca algú, qui siga, (PSPV local, PP local, EMDA, BLOC, ¿?) que l'ajude en la seua promoció personal dins del poble. I això a la gent del BLOC, i simpatitzants, ens preocupa. Si el meu comentari ha eixit en aquest blog és per què a la pàgina del BLOC no es pot fer cap comentari. Tampoc ho entenc. Salutacions, i bones festes en Alaquàs

Anònim ha dit...

a cap pàgina web, es poden fer comentaris, per això estan el blogs i les xarxes socials.

Vicent Forment ha dit...

Efectivament, a la pàgina del Bloc per un tema de programació no es poden deixar comentaris (encara que mirarem de fer-ho possible). De tota manera en este blog sempre podràs deixar el comentari que cregues oportú i sense moderació prèvia com passa en altres blogs polítics del nostre poble.

Anònim ha dit...

¿Que no se pueden dejar comentarios en páginas web? Ahora resulta que las páginas de los diarios (El Pais, El Mundo, LP, Levante,...) son blogs. ¡Vaya aclaración!

Anònim ha dit...

El que sí que he detectat és que la gent del Psoe està molt nerviosa amb la possibilitat de que hi haja pacte Bloc-Independents. Per què serà? Si veiereu els comentaris que han fet i fan alguns regidors de Gregorio....

Jo com a simpatitzant del Bloc sí que li he donat a Vicent la meua opinió. L'altre dia ja aprofití en les festes del poble.